Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy ne érezzem magam rosszul a lánybúcsun és az esküvőn?
Egy barátnőmnek lesz.
Lassan egy eve eletmódot váltottam, fogytam így is sokat viszont a többi koszorúslànyához kèpest meg mindig elég nagy vagyok.
Emiatt elegge ideges vagyok és stresszelek rajta hogy kenyelmetlenul fogom magam erezni.
Nekik meg nyilván más problémáik vannak, amik őket aggasztják.
Esküvőn, lánybúcsún úgyis a menyasszony van a középpontban, a többi vendég nem igazán érdekel senkit. Ha kövér, ha sovány. Gondolj erre. Meg arra, hogy az embernek nem ez a legfontosabb jellemzője.
Ne foglalkozz vele.
Ha sokat fogytál és teszel is még érte,akkor meg főleg ne érezd magad rosszul!
Élvezd,hogy 1 éve még mennyivel nagyobb ruha kellett volna. Magadhoz hasonlítgasd magad, ne másokhoz!
Érezd jól magad a bulikon! Ne feszengj!
Ha nagyon zavar,akkor lánybúcsúra vegyél fel valamilyen fekete ruhát, az kicsit karcsúsít, esküvőre pedig szintén olyan, ami előnyösen áll(oda feketét ugye nem illik)
Nálunk is így volt, én voltam a "legnagyobb" koszorúslány.
Adott pillanatban aggódni sem volt időm, azért koszorúslányként folyamatosan pörögsz, nem csak ácsorogsz meg pletykálsz, mint a többi vendég.
De halkan megjegyezve, az este végére én kaptam a legtöbb bókot, hogy milyen csinik vagyunk, mert minden teltségemmel együtt magabiztosabban tudtam viselni a csini rucit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!