Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi pénzt adnátok esküvőn ennek függvényében?
Figyelt kérdés
Tanú leszek, lánybúcsút szervezek ahol a menyasszony szàllását èn fizetem plusz a kiegeszítőket(vicces játekokat, pohàr, oklevél, szalag, fátyol).
Az esküvő előtti napon a menyasszonnyal egy panzióban alszunk ott is a szállást fizetem magamnak.
Plusz ruha, fodrász, sminkes.
Ezek függvényeben ha a fogyasztásomat állom es azt teszem borítékba elegendő?
2017. júl. 4. 14:14
1/6 anonim válasza:
Ugyanebben a szituban én 15.000 forintot tettem a borítékba.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Èn is erre gondoltam.
2017. júl. 4. 14:37
4/6 anonim válasza:
Ebben a szituban a nászajándék az én részemről a lánybúcsú lenne.
5/6 anonim válasza:
Szerintem te már ne fizess... ez is bőven sok.
6/6 anonim válasza:
Szerintem kb 10 ezer forint.
De attól függ mennyi a leánybúcsús dolog.Ha sok,akkor megbeszélheted vele,hogy te azt állod ajándékként.
De egyébként a lánybúcsút szét szokták osztani a részvevők. Mi legutóbb kb 10-en voltunk, szétdobtuk a menyasszony fogyasztását és a kiegészítőket is.Így nem volt sok egy főre, de ha egy valkai fizette volna,sok lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!