Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok olyan esküvőn, ahol a koszorúslányok ugyanolyan ruhában voltak, de mind más színben?
Furcsa látvány, vagy igazából teljesen lényegtelen dolog és nem ezen kellene agyalnom?:)
(már megvannak a ruhák, csak elbizonytalanodtam:S )
Én voltam, és nagyon szépek voltak. ;-)
Nem hagyományos abroncsos ruhák voltak, hanem térdig érő, derékban húzott, lefelé bővülő rövid ujjasak, pasztell színekben, 4 színben, de ugyanaz a stílus. A fiúknap pedig a párjukkal megegyező színű ingje volt.
Nagyon jól néztek ki.
De ha már meg is vannak, kár ezen parázni, úgyis mindenki az ifjú párral foglalkozik :-)
Minden fiatal szép, ha kiöltözik, nem lehet nálatok sem gond, és manapság már semmi nem tilos, a násznép sem szokott meglepődni. ;-)
Meg hát kit érdekel, ha mégis? :-)
Ez a ti napotok lesz, így legyen úgy, ahogy ti szeretnétek :-)
Sok boldogságot nektek:-)
N
1. ugyanolyan ruha más színben (bordó, sötétkék, méregzöld és sötétlila - egyik koszorúslány természetes tűzvörös hajú, akinek idiótán áll a bordó, azért döntöttek úgy végül, hogy azonos ruha x színben)
2. a térd fölé érő ruhák pár jegyben eltértek egymástól, de ugyanolyan (világos púder) színük volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!