Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek illik fizetni a koszorús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek illik fizetni a koszorúslanyok ruháit, ha én kértem fel őket "erre a pozícióra" és ha kikötöttem, hogy olyan színkombinációban jöjjenek, ami nem üt el annyira egymástól?

Figyelt kérdés

2016. nov. 19. 14:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%
Neked illik. :)
2016. nov. 19. 15:02
 2/16 A kérdező kommentje:
Ok :)
2016. nov. 19. 15:05
 3/16 anonim ***** válasza:
77%

Nekik hiszen csak a szin volt kerve az is nagyvonalakban ... A fazon meg minden mas a sajat dolguk

Ha teszem azt annyit kersz h ha helet vilagos kek ruha legyen rajtuk azt siman megoldjak akar sajat ruhatarbol is

Ha konkret fazon es szin amit kersz akkor neked

2016. nov. 19. 15:25
 4/16 anonim ***** válasza:
86%

Nekik.

Azért ez elég alap kérés volt, semmi extra.

2016. nov. 19. 15:27
 5/16 anonim ***** válasza:
65%
Bocsánat, de ilyen formában nem feltétlenül. Ha konkrétan rámutat a menyasszony a - mittudomén - Cosmo-címlapon egy ruhára, hogy "ez legyen rajtatok", akkor oké. De a kérdező csupan annyit kért, hogy a lányok ruháinak SZÍNEI ne üssenek el egymástól. Szerintem itt nem áll fenn, hogy a menyasszonynak illene fizetnie, elvégre kvázi nincs elvárása.
2016. nov. 19. 15:28
 6/16 anonim ***** válasza:
35%

szerintem neked, ha te kérted fel őket

amilyen esküvőn voltam, ott a pár állta a koszorúslányok ruháját

2016. nov. 19. 16:07
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha te fizeted, akkor te döntöd el a konkrét színt, fazont, mindent. Ha viszont csak azt kéred, hogy hasonló árnyalatú ruhák legyenek, semmi mást, akkor ők fizetik.
2016. nov. 19. 17:57
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szerintem a menyasszonynak illik fizetni a ruhát, de gyakorlatban meg tudnod kéne megbeszélni a barátnőiddel a dolgot...

Nálunk jelezte a menyasszony, hogy szeretné, ha mi lennénk, viszont hozzátette, hogy nem tudja, hogy hogyan fogja kigazdálkodni a dolgot, mert ennyire nem mentek részletekbe a szervezés kapcsán akkor még. Nálunk tök alap volt, hogy kérés nélkül megvettük magunknak a ruhát, előre egyeztetett színekben, mire a menyasszony odáig jutott, már egy szalmaszálat sem kellett keresztbe tennie, mindent megoldottunk, és rendeztünk a szervezésben, amihez közünk volt - a ruhát, a csokrot, de még azt is, hogy ki merre fog bevonulni, vagy milyen feladataink lesznek koszorúslányként.

Mert hát ugye, alapvetően azért vagyunk, hogy megkönnyítsük neki a nagy napot...

Egyébként szerintem, ha olyan "igazzzy" koszorúslány ruhát akartok, tudod, mint amit a szalonokban lehet bérelni, akkor érdemes neked, ha meg csak hasonló színű csini ruha az elvárás, akkor meg tudják oldani maguknak. Mi mindhárman új ruhát vettünk magunknak, de olyat, amit utána is lehet hordani alkalmi ruhaként - plusz nekünk nagyon különböző a testalkatunk, nem is állt volna jól mindenkinek a bérelt ruci.

2016. nov. 19. 18:28
 9/16 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Sokat segitettetek!
2016. nov. 19. 21:37
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig háromszor voltam koszorúslány felnőttként, és mindháromszor én fizettem a ruhát. Szerintem ennyi még belefér barátnőként. Viszont vedd azért figyelembe a koszorúslányok anyagi helyzetét, meg az esküvő büdzséjét is, és az alapján döntsd el, higy neked vagy nekik belefér-e.
2016. nov. 19. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!