Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek illik fizetni a koszorúslanyok ruháit, ha én kértem fel őket "erre a pozícióra" és ha kikötöttem, hogy olyan színkombinációban jöjjenek, ami nem üt el annyira egymástól?
Nekik hiszen csak a szin volt kerve az is nagyvonalakban ... A fazon meg minden mas a sajat dolguk
Ha teszem azt annyit kersz h ha helet vilagos kek ruha legyen rajtuk azt siman megoldjak akar sajat ruhatarbol is
Ha konkret fazon es szin amit kersz akkor neked
Nekik.
Azért ez elég alap kérés volt, semmi extra.
szerintem neked, ha te kérted fel őket
amilyen esküvőn voltam, ott a pár állta a koszorúslányok ruháját
Alapvetően szerintem a menyasszonynak illik fizetni a ruhát, de gyakorlatban meg tudnod kéne megbeszélni a barátnőiddel a dolgot...
Nálunk jelezte a menyasszony, hogy szeretné, ha mi lennénk, viszont hozzátette, hogy nem tudja, hogy hogyan fogja kigazdálkodni a dolgot, mert ennyire nem mentek részletekbe a szervezés kapcsán akkor még. Nálunk tök alap volt, hogy kérés nélkül megvettük magunknak a ruhát, előre egyeztetett színekben, mire a menyasszony odáig jutott, már egy szalmaszálat sem kellett keresztbe tennie, mindent megoldottunk, és rendeztünk a szervezésben, amihez közünk volt - a ruhát, a csokrot, de még azt is, hogy ki merre fog bevonulni, vagy milyen feladataink lesznek koszorúslányként.
Mert hát ugye, alapvetően azért vagyunk, hogy megkönnyítsük neki a nagy napot...
Egyébként szerintem, ha olyan "igazzzy" koszorúslány ruhát akartok, tudod, mint amit a szalonokban lehet bérelni, akkor érdemes neked, ha meg csak hasonló színű csini ruha az elvárás, akkor meg tudják oldani maguknak. Mi mindhárman új ruhát vettünk magunknak, de olyat, amit utána is lehet hordani alkalmi ruhaként - plusz nekünk nagyon különböző a testalkatunk, nem is állt volna jól mindenkinek a bérelt ruci.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!