Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Kinek illik fizetni a koszorús...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek illik fizetni a koszorúslanyok ruháit, ha én kértem fel őket "erre a pozícióra" és ha kikötöttem, hogy olyan színkombinációban jöjjenek, ami nem üt el annyira egymástól?

Figyelt kérdés

2016. nov. 19. 14:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyszer voltam koszorúslány, és magamnak fizettem a ruhát. Nem volt semmi kikötés, hogy milyen legyen. A felkérésre nemet is lehet egyébként mondani. Nekem idén volt az esküvőm és az én koszorúslányaim is maguknak fizették a ruhát.
2016. nov. 20. 11:45
 12/16 anonim ***** válasza:
11 vagyok. A csokrukat viszont mi fizettük. Nyilván ha olyat kérek fel akiről tudom, hogy neki ez megterhelő lenne anyagilag az más tészta. A másik meg, hogy tőlük nyilván nem vár az ember pluszban akkora nászajándékot.
2016. nov. 20. 11:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Eddig háromszor voltam koszorúslány és mindig magamnak álltam a ruhát. De nem is volt megkötés. Egyszer volt megkötve csak a szín, de akkor meg kaptunk ajándék "egyenkarkötőt" is a ruha mellé a menyasszonytól. Meg szerintem csak színt meghatározni még nem egy olyan nagy kérés. Ha mondjuk teljesen egyforma ruhákban lesznek, akkor illik fizetni is.
2016. nov. 20. 16:05
 14/16 anonim ***** válasza:

Beszéljétek meg kinek mi fér bele,nehogy az legyen hogy emiatt pl ajándékot már nem tud venni nektek pl vagy sértődés van belőle, hogy felkérted és nem te, van aki úgy van vele hogy felkérnek-fizesse az aki kéri.

Ha csak a szín van megkötve hogy KB egy szín legyen pl kék, akkor szerintem könnyen megoldható, akár turiból is vagy kölcsön.. Viszont ha a fazont is megkötöd stb akkor már inkább te, hisz nehezen megoldható. Vagy feleztek, stb.

2016. nov. 20. 19:42
 15/16 anonim ***** válasza:
én akárhányszor koszorúslány voltam, mindig én (fiatalként a szüleim) fizették a ruhát. sokszor volt kikötés (pl valaki bordó ruhát kért, volt, aki azt kérte, ne legyen nagy az abroncs, stb)
2017. jan. 15. 13:36
 16/16 anonim válasza:
100%
Én megveszem a koszorúslányoknak az anyagot, viszont a varratást ők fizetik. Nem kötöttem ki, hogy milyen ruha legyen. Mindenki olyat csináltat, ami ízlésének és alakjának megfelelő. Nekem az a fontos, hogy ugyanabból az anyagból készüljön. Egyik koszorúslányom sem sértődött meg, szerintem ez egy jó kompromisszum. :)
2017. jan. 23. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!