Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Feltétlen illik meghívni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltétlen illik meghívni barátok barátnőit akivel két szót sem beszéltünk?

Figyelt kérdés
2016. okt. 1. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
40%
hova?
2016. okt. 1. 20:10
 2/14 anonim ***** válasza:
32%
ja h esküvő, bocsi :D hát ha meghivod egy barátodat és ő hoz párt, akit nem ismersz, az ugyanaz, nem?
2016. okt. 1. 20:11
 3/14 anonim ***** válasza:
51%

Erre gondolt a kerdezo.

En nem hivnek meg olyat akit nem ismerek igazan, ha a baratnak ez nem tetszik akkor minek jojjon.

2016. okt. 1. 20:15
 4/14 anonim ***** válasza:
33%
2-es vagyok, voltam már úgy lagziba, hogy elhívott csak egy fiú, akivel max barátok voltunk és én sem tudtam hova megyek vagy kihez :D szóval szerintem illik, mert pl. meghívod a legjobb barátodat, de ő ne hozza el a párját, mert te nem ismered? ugyan :o
2016. okt. 1. 20:17
 5/14 anonim ***** válasza:
54%
A te esküvőd, azt csinálsz amit akarsz, de ha engem a párom nélkül hívtak volna meg, akkor meg köszöntem volna a meghívást és nem mentem volna el. Ha neked nem gond, ha így ők sem jönnek akkor nyugodtan.
2016. okt. 1. 21:00
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Neked hogy esne, ha a menyasszonyod nélküled menne el egy hajnalig tartó buliba, ahol táncolni kell, hiszen egy lagzi erről szól, de te nem vagy ott, nem veled fog táncolni, hanem más ismeretlen, részeg pasikkal, akik fogdossák, meg teszik neki a szépet?

Szóval igen, illik. Egész éjjel kivel bulizzon, táncoljon amúgy? Más csajokkal lassúzzon, meg tegye nekik a szépet? Odahaza meg majd szembesüljön a sodrófával vagy az ajtó elé kirakott bőrönddel? Normális pasi el sem megy egy ilyen esküvőre, ahová a barátnője nélkül hívják.

Amúgy persze azt csinálsz, amit akarsz, csak készülj fel rá, hogy sokan lemondják majd, vagy hazatakarodnak korán pizsamaosztásra.

2016. okt. 1. 21:30
 7/14 anonim ***** válasza:
50%

Helyzettől függ.

Csak szertartásra szerintem nem illetlenség pár nélkül meghívni valakit. Ha csak egy rövid, szűkkörű vacsora lesz, akkor sem feltétlen bunkóság, ha nem hívsz párt.

Ha nagyobb lagzi, táncolós-mulatós, akkor illik párt hívni.

2016. okt. 1. 21:34
 8/14 anonim ***** válasza:
68%
Igen.
2016. okt. 1. 23:01
 9/14 anonim ***** válasza:

#4es vagyok.

Miert kell lepontozni csak mert mashogy gondolkozom mint ti? Vicces... ;)

2016. okt. 2. 00:52
 10/14 anonim ***** válasza:
96%
Ha 20-30 fős nagyon szűk körű esküvő, akkor talán belefér, ha nem hívod meg, de már így is necces. Amikor a meghívottak listáját rakja össze az ember, akkor a meghívottak párját (komoly párkapcsolat, nem aktuális ágybetét), és kicsi gyerekét is illik meghívni, beleszámolni. Ez egy ilyen dolog. Én sem érezném jól magam, ha nem jöhetne a párom...
2016. okt. 2. 06:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!