Apukát "illik" értesíteni a fia megszületésérol, ha nem beszéltünk mióta megtudta hogy lesz?
Ha eddig sem keresett, nem érdemli meg, hogy te ilyen szívességet tegyél neki... bár én elég vehemens természet vagyok, de az ilyen tényleg felháborít :(
Koncentrálj inkább a szülésre, magatokra :)
Én szólnék neki, hiszen ez most már nem csak rólam szól.
Az én sérelmeim miatt nem szabad, hogy a gyerekem és az apja közti kapcsolatot gátoljam.
Mindez a gyerek érdekét szolgálja.
Sok férfiben csak akkor ébred fel az apa, amikor találkozik születés után a gyermekével, az esélyt mindenki megérdemli.
Én biztosan szólnék neki ... tudjon róla. Ha pedig semmilyen módon nem kíváncsi rá mondjon le róla.
Meg aztán a gyerek 3 éves koráig rendezni kell az anyakönyvi kivonatban az apaságot is.
ha csak udvariasságból küldenéd neki az értesítést, inkább ne tedd, minek? egy ilyen emberrel nem kell illedelmesnek, figyelmesnek lenned.
viszont én bízom abban, hogy jobb belátásra tér... ha megszületik a baba, egy fotót küldhetnél a kórházból, hátha elindít benne valamit (elég gyakori, h az újszülött az apjára hasonlít!)
boldog babavárást, jó babázást! :)
Az egy hete készult 4d-s képen is látszik a hasonlóság.
Nem tudom...egyik variáció sem jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!