Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Pici menyasszony, nagy koszorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pici menyasszony, nagy koszorúslányok?

Figyelt kérdés

Apróságnak tűnik, és nem is zavar, csak nemrég eszembe jutott, hogy hogy fogunk mutatni a koszorúslányaimmal az esküvőmön, tekintve hogy én nagyon picike vagyok, a koszorúslányaim pedig nem igazán. Én alig érem el a 150 centit, a vőlegényem szintén alacsony, kb 165 cm, a koszorúslányaim viszont egytől egyig nagyobb darab lányok. A legalacsonyabb közülük is 170 centi, a legmagasabb 185, és a többségük kicsit husibb típus is.

Láttatok már ilyet? Viccesen fogunk kinézni az esküvői fotókon?

Ne nézzetek felszínesnek, tényleg nem zavar, csak kíváncsi vagyok! :D

2016. szept. 8. 14:39
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
78%
Szerintem vágjunk a lábukból minimum 25 centit!
2016. szept. 8. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, a fotókon lehet csalni úgy, hogy például a koszorúslányok leülnek székekre, padra, vagy esetleg ti álltok fel valami emelvényre. :-)
2016. szept. 8. 14:44
 3/10 anonim ***** válasza:
9%

Fotózkodj egyedül, ha a barátnőid kinézete ilyen szinten fontos neked... basszus nem kínos, hogy ennyire külsőségmániás vagy még a BARÁTNŐIDDEL szemben is?

21/L

2016. szept. 8. 14:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Verőnők vagy bodyguard :D Egy jó fotós megoldja majd, hogy a fotókon kevésbé legyen ez feltűnő. Egyébként aranyos :)))
2016. szept. 8. 14:45
 5/10 A kérdező kommentje:

Mint ahogy írtam, abszolút nem zavar, inkább viccesnek találom. :)

Különben is, már megszoktam, hogy mindenkinél minimum egy fejjel alacsonyabb vagyok :D

2016. szept. 8. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a linket fogom berakni ha újra jön az állandóan itt nyavalygó alacsony srác ,aki szerint semmi esélye párt találni :D
2016. szept. 8. 15:25
 7/10 A kérdező kommentje:
Nekem mindig az alacsony fiúk jöttek be, így nem kell kisszékre állnom, ha csókolózunk. :D
2016. szept. 8. 16:42
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább vicces. Én lehet még direkt ki is emelném a képeken a poén kedvéért.
2016. szept. 8. 20:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha te viccesnek találod, én a helyedbe csináltatnék egy pár poénos, kreatív fotót is erről. De egy ügyes, kreatív fotósnak meg kell tudnia ezt oldani.
2016. szept. 8. 22:32
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

Én simán rájátszanék lenne pár ők a gonoszok, akik fölétek magasodva próbálnak ezt-azt, ti meg hátvetve harcoltok velük, vagy ilyesmi-kép.

:)

2016. szept. 9. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!