Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pici menyasszony, nagy koszorúslányok?
Apróságnak tűnik, és nem is zavar, csak nemrég eszembe jutott, hogy hogy fogunk mutatni a koszorúslányaimmal az esküvőmön, tekintve hogy én nagyon picike vagyok, a koszorúslányaim pedig nem igazán. Én alig érem el a 150 centit, a vőlegényem szintén alacsony, kb 165 cm, a koszorúslányaim viszont egytől egyig nagyobb darab lányok. A legalacsonyabb közülük is 170 centi, a legmagasabb 185, és a többségük kicsit husibb típus is.
Láttatok már ilyet? Viccesen fogunk kinézni az esküvői fotókon?
Ne nézzetek felszínesnek, tényleg nem zavar, csak kíváncsi vagyok! :D
Fotózkodj egyedül, ha a barátnőid kinézete ilyen szinten fontos neked... basszus nem kínos, hogy ennyire külsőségmániás vagy még a BARÁTNŐIDDEL szemben is?
21/L
Mint ahogy írtam, abszolút nem zavar, inkább viccesnek találom. :)
Különben is, már megszoktam, hogy mindenkinél minimum egy fejjel alacsonyabb vagyok :D
Én simán rájátszanék lenne pár ők a gonoszok, akik fölétek magasodva próbálnak ezt-azt, ti meg hátvetve harcoltok velük, vagy ilyesmi-kép.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!