Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a menyecsketáncból+ajándékokból kb. mennyi pénz szokott összejönni? Az esküvő költségének hány százalékát szokta fedezni?
Nekünk kb a fele jött vissza, de a felét amúgy is a szüleink fizették.
De volt már itt ilyen kérdés, és nagyon nem voltak egyformák a válaszok.
Manapság átlagban jó na 0 ra kijönnek, de inkább mínuszos.
15-20 évvel ezelőtt több volt a pozitív mérleg.
Szerintem nem azért tartja az ember, hogy hasznot hozzon. Teljesen mindegy, ha fontos a lagzi úgy is tartok, nem az árát nézem. Ha nincs pénzem meg nem. Nem a barátaimat és a rokonokat akarom megfejni. Amúgy tényleg teljesen változó, sok mindentől függ.
Olyan korban vagyok,hogy a legtöbb ismerősöm most házasodik.Szinte mindenki mínuszosan jött ki, úgy, hogy a közeli csalágtagok extrémen sokat adtak(értsd a nászpénzt felét a szülők ,nagyszülők és a testvérek adták). A maradék 80-100 vendég a másik felét.
Átlagban 10 ezret vittek a rokonok ismerőseimnél.Ami ha utána számolsz, nem fedi le az egy főre eső költségeket sem.Hát még ha hozzáadod a ruhát,a fotóst, a gyűrűket stb..
Ha nagyon tehetős a család,akkor kijöhet plusszosra, de átlag családoknál szerintem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!