Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A meghívóba beleírjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meghívóba beleírjátok, hogy pénzt kértek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 31. 14:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
19%
En beleirnam, ja. Valami burkolt fogalmazassal, hogy "targyi ajandekokat nem kerunk, koszi".
2017. márc. 31. 14:52
 2/17 anonim ***** válasza:
61%
"A főníciaiak feltalálták a pénzt, ne is törd a buksit egyéb ajándékon!" :)
2017. márc. 31. 15:01
 3/17 anonim ***** válasza:
54%

Én szeretném beleírni, ne kapjunk 3 giccses strasszos hattyús cukorkatálat.

Mondjuk azt nem tudom, hogyan illedelmes

2017. márc. 31. 15:30
 4/17 anonim ***** válasza:
76%

Meghívóban még nem találkoztam ilyen szöveggel.

Viszont amikor átadjátok a meghívót és megkérdezik h milyen ajándéknak örülnétek, szerintem akkor nyugodtan megmondhatjátok h pénzt kértek helyette.

Valószínűleg így is lesznek néhányan, akik inkább vesznek vmit. Egyébként ez sem gáz, mert jó érzés egy-egy tárgyra úgy ránézni h azt "nászajándékba kaptuk xy-tól".

2017. márc. 31. 15:38
 5/17 anonim ***** válasza:
16%
Meg vegul is vannak adok-veszek csoportok, a bontatlan ajandekokat el lehet adni szinte eredeti aron.
2017. márc. 31. 15:40
 6/17 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem az már kicsit gáz, ha valaki beleírja a meghívóba. Mi mindenkitől pénzt kaptunk. Ma már szinte mindenhol evidens, hogy pénzt adnak.
2017. márc. 31. 15:49
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Több éve volt szúleim egyik ismerősének esküvője, ők az egész meghívót versben fogalmazták meg, és direktben benne volt, hogy ők pénzt kérnek. Semmi gáz nem volt benne, sőt a versforma miatt az egész meghívó jopofa volt. Ha megtalálnám a meghívót, még idézném is, hogy hogyan oldották meg.
2017. márc. 31. 16:04
 8/17 anonim ***** válasza:
61%
A lapon legyen sok $ vízjel, ki fogják találni.
2017. márc. 31. 16:52
 9/17 anonim ***** válasza:
75%

Hát pedig hidd el, hogy nem lehet minden vackot csak úgy eladni...

Nekem vannak totál jó, nem használt cuccaim és a kutyának sem kellenek, pedig bőven áron alul raktam fel a jofogasra meg facebookra...

Mennek a szeretetszolgálathoz.

Neeeeeem kellenek az esküvőmre étkészletek, ágyneműhuzatok meg gofrisütők, amiket aztán nézegetek 2 évig mire megszabadulok tőlük.

Esetleg ha a vendégek benne vannak a kívánságlista dologban. Pl. a kikában lehet kívánságlistát összeállítani arról, ami az ifjú párnak tényleg kell. Az tök jó. De maguktól inkább ne vegyenek semmit, csak raktárrá válik az amúgy sem túl nagy lakásunk...

$$$$$$$$$$$$$$$$$

2017. márc. 31. 17:44
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan esküvőn voltam, ahol megmondták, hogy erre és erre gyűjtenek. Ebből egyértelmű volt, hogy pénzt szeretnének. Nem volt ezzel semmi gond. Egy másik esetben írták, hogy lesz menyasszonytánc, és az ajándékra szánt összeget akkor szeretnék megkapni. Ezzel sem volt probléma. A mai világban egyre gyakoribb az, hogy a pároknak már majdnem teljesen felszerelt háztartásuk van. Így legalább nincs az a veszély, hogy olyasmit kapnak, amijük már van.
2017. márc. 31. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!