Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A meghívóba beleírjátok, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meghívóba beleírjátok, hogy pénzt kértek?

Figyelt kérdés

2017. márc. 31. 14:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem ne írjátok a meghívóba. Most már legtöbben pénzt adnak. Az is megtörténhet, hogy aki pénzt adni túlzottan anyagiasnak vél benneteket és el se megy.
2017. márc. 31. 19:59
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Mi nem irtuk bele. Szerintem egyebkent a legtobbszor eleg egyertelmu, hogy egy fiatal hazaspar, aki probalja felepiteni az eletet, annak a legjobb ajandek a penz. De ha a meghivottak nem penzt akarnak adni, akkor nem olyan nehez utanakerdezni, hogy mire lehet szuksege az adott parnak.

A mi rokonsagunkban, es barati korunkben a legtobb esetben tudjuk, hogy szukosek az anyagi lehetosegek (betegsegek, gyerekvaras, gyerekneveles, munkanelkuliseg miatt), ugyhogy mi mar csak ezert sem vettuk ezt bele a meghivoba (annak ellenere sem, hogy nekunk is sokat segitene a penz).

2017. márc. 31. 20:51
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#11 ez butaság
2017. márc. 31. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Most vagyok hivatalos rokon esküvőjére, ők egészen konkrétan beleírták, hogy a borítékot ne feledd, amit majd a menyasszonytánc alatt körbeadott kosárba tehetsz... :) Ja, meg náluk a "belépő" a lakodalomra egy sorsjegy fejenként! :D

Én ezt már kicsit... túl direktnek tartom, már-már az udvariatlansággal határos, de élő példa, hogy így is lehet. És nem fogja egy rokon se azt mondani emiatt, hogy nem megy el. :)

Régebben másik rokon esküvőjén ők jópofa versikét találtak, ami benne volt a meghívóban, ott is kb. ez volt a lényeg, hogy ne adj felesleges holmit, mindenünk van, otthonra gyűjtünk, az aranyos volt szerintem, tetszett. :)

Legjobb barátnőmék meg - ők fészes eseményt is gyártottak a könnyebb kommunikáció végett - a Három nővér c. darabból tették fel a szamováros jelenetet, hozzáfűzve a kulcsmondatot, hogy ők nem akarnak boltot nyitni. Ez is elég egyértelmű, jópofa, és cseppet sem bunkó volt. :)

2017. ápr. 3. 11:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem!

A legtöbben a mai világban úgyis pénzt adnak, ha kapunk pár tárgyat, egye fene.

Én is mindig pénzt adok, ettől függetlenül ha ilyen meghívót kapnék, fel lennék háborodva, had döntsem már el én, hogy mit tudok/szeretnék adni. Ajándék lónak...

2017. máj. 14. 11:36
 16/17 anonim válasza:

Nekünk ez lesz a meghívóban:

Kérünk Benneteket, amit ajándékba szánnátok,

inkább borítékban kezünkbe adjátok,

Ígérjük nem vész kárba, befektetjük egy kisbabába!

S, hogy a szerencse minket el ne hagyjon,

a borítékba mindenki egy sorsjegyet is rakjon.

2017. júl. 16. 06:47
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem írtuk bele, csak a sorsjegyet! Csak pénzt kaptunk!
2017. júl. 26. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!