Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyibe kerül kb. egy 100 fős lakodalom?
Kertben sátorral vagy ti luxushajón utaztattok Hawaii ra mindenkit full extrás körülmények közt, majd ott full luxus és mindenből a legdrágábbat 2 hétig?
1,5 ft- pár milliárd euróig
Hát jó sokba! :) Voltam már ilyen 200 fő körüli (inkább feletti) falusi lakodalomban, az se volt olcsó. Tyúk-, kakas-, csirke-, disznó vágása, a rengeteg sütemény elkészítése, pontos számot nem tudnék mondani, mert a falusi lakodalom egészen más, mint egy városi, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy a nagy lakodalmak minden esetben nagyon sokba kerülnek.
Ha van rá keret, hajrá! Én is kb. 1,5-2 millára saccolnék a felsoroltakra, amit leírtál.
A zenész(eket) kifelejtetted. :)
Sok mindentől függ. Városban, falun, azon belül is milyen helyen. Egy vidéki iskola ebédlőjét valószínűleg olcsóbban adnak ki, mint egy belvárosi luxus éttermet. Ugyanúgy a kaja is nagyon eltérhet, ami 100 embernél akár milliós eltérés is lehet.
Ruhából, gyűrűből sem mindegy milyet vesztek.Fotós, vőgény, fényképész, fodrász stb annyira nem szokott eltérő lenni, hasonló árakon dolgoznak, maximum a nagyon felkapott szolgáltatóknál lehet,hogy többet kérnek,mint az átlag.
Szerintem nagyon alsó hangon 1-1,5 millió. De inkább több. Van ahol csak a kaja,terembérlés,díszítés egy főre 20 ezer körülre jön ki.És ezen felül még elég sok költség van.
Nekünk 45 fő 2,5 millió volt. Ennél jobbat ha akarrunk sem csinalhattubk volna. Azóta is mindenki emlegeti.
Nem bántuk meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!