Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tarthatunk emlékezetes lagzit, ha nincs pénz étterem/ csárda kibérlésére?
A szűk keretek és a kis rokonság miatt max 50 fős lagziban gondolkodunk. Egyrészt felesleges lenne pl. egy csárdát kibérelni, másrészt sajnos nem engedhetjük meg magunknak, mivel egyikünk szülei sem tudnak anyagilag támogatni. Viszont nem szeretném, hogy az egésznek "olcsó szaga" legyen, mert az a célom, hogy mindenki jól érezze magát és 30 év múlva is úgy emlékezzünk erre, hogy gyönyörű volt. Az elképzelésem egy viszonylag kis terem, amit úgyis feldobunk dekorációval. Erre szeretnék tippeket, a neten ugyanis értelem szerűen nem az ilyenek hirdetik magukat.
Debrecen és vonzáskörzete volna a helyszín, de szóba jöhet még Eger is. Ha valaki tudna város széli, zöldebb környezetet, az lenne a legjobb. Előre is köszönöm!
Lehet hogy hülye ötlet de én az egészet így leírnám valami közösséi oldalon avgy nagyobb csoportban aztán hátha akadnak jelentkezők :)
olyanok is akik mondjuk nem esküvőre szokták kibérelni a termüket de most kapnának az alkalmon
Nem tudom. Az "anyagiak" mindig nehéz téma szokott lenni. A legtöbb házaspár borítékot kér, és nincs is ezzel baj. Ennek ellenére képlékeny, ki mennyivel szállna be, így erre nem lehet alapozni. Mindenképp olcsó helyszínben kell gondolkodni, amit a dekorációval orvosolunk. Nagyon tetszenek a nagy fehér selyem drapériák, amivel beborítják az egész plafont, és minden falat, alá pedig rejtett világítást tesznek. Ezt bármilyen teremben el lehet játszani és talán ez a leghangulatosabb. Csak konkrét helyeket nem tudok.
Igazad lehet 2. Többek közt ezért is vetettem fel itt is az ötletet, de lehet h még fórumokra is írok, hátha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!