Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybúcsún olyanok, akik az esküvőn nem lesznek?
Nyáron lesz az esküvőnk, de csak a legszűkebb család, szülők, testvérek és azoknak a családja, illetve nagyszülők.
Tesóm viszont ragaszkodik hozzá, hogy rendezzen nekem egy igazi csajos lánybúcsút, ahova meghívja az összes barátnőmet. Nekem is tetszik az ötlet, csak nem fura, hogy oda meghív mindenkit, de az esküvőn csak a család lesz ott?
Amúgy tesómnak is így volt, lánybúcsún minden barátnő, de az esküvőn csak a család, szóval szerinte nincs ebben semmi, de nekem kicsit fura, nem tudom hogy szokás.
Nálunk sincs ebből gond.
Más az, ha 200 fős lagzit tartasz, és oda se hívsz meg valakit de a lánybúcsúra meg megakarod, ilyen esetben természetesen gáz a helyzet.
De ha csak tart valaki egy olyan kis esküvőt, hogy szülők, testvérek, nagyszülők akkor meg érthető.
A lánybúcsú nem feltétlenül arról szól, hogy ünnepeljük a menyasszonyt, hanem egy utolsó közös csajbuli, ahol a lányok jól érezhetik magukat együtt. Most az, hogy az a pár barátnő nem áll be a nagymama mellé a polgári szertartásra szerintem nem kell, hogy sértődés legyen, legalábbis egy normális barátnő megérti, hogy ha valaki csak egy apró esküvőt tart, akkor nem ő lesz az első meghívott, de attól bulizni lehet együtt egyet.
Nekem is így volt amúgy, az esküvőnkön csak a család volt ott, de a lánybúcsúmra meghívtam mindenkit, a saját kertünkben tartottam, a nővéremmel főztünk, vendégül láttunk mindenkit, kb 1-2 ezer ft volt max, amit mindenki beledobott a tortába meg az ajándékba és senki sem sértődött meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!