Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esti esküvőn világítási ötletek?
Az lesz meg pár fáklya is amibe lehet szìnes olajat önteni.Csak még ígyis kevésnek találom, kint fogunk táncolni és nem szeretném ha a vendégek ne látnának belőle semmit meg ha a videón se látszana semmi.
Azért ment a kéz ;)
Szerintem ezek közül szintem indet meg lehet otthon csinálni egy kis ügyességgel és nem is olyan drágán.
Én ezeket imádnám:
Szerintem ennél ha egy üvegpoharat tortapapírral körbevonsz is ugyan ilyen jól nézhet ki és az üvegtől nem lesz baj a gyertyával sem:
Ha lógni kell, had lógjon: :)
Konzervdobozos: (ezeket is bármilyen mintával egy szeg és kalapács segítségével (pl) könnyen meg lehet csinálni.
Ha nem akarsz gyertyákat akkor tényleg az égősorok és égős lampionok maradnak.
Én még esetleg azt tudom ajánlani ha kis poharakat kéne venned hozzá vagy nem akarsz vele vacakolni és vennél készen akkor ajánlom a Pepco üzleteket, Én is ott szoktam ilyenhez venni és barátibb áron van mint a nagy üzletekben.
Remélem tudtam segíteni :)
Ezek nagyon jó ötletek :)
Nagyon szépen köszönöm :)
Én tuti bérelnék fényfüzért, vmi hasonló helyről:
Én pécsi vagyok, itt csak egy ilyesmi helyről tudok, de tuti vmi hasonlót tennék ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!