Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Esti esküvőn világítási ötletek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esti esküvőn világítási ötletek?

Figyelt kérdés
Félig kinti félig benti esküvőnk lesz.Az étterembe ahol leszünk ott lesz némi világìtás de az kevés lesz.Meg szeretnék szines világìtást kintre persze sporólósan :) bármilyen kreatìv ötlet érdekel
2016. ápr. 21. 11:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Lampion.
2016. ápr. 21. 11:29
 2/8 anonim ***** válasza:
Fákra aggatott karácsonyfaégők, és/vagy befőttes üvegekben gyertyák, akár fára is felrakhatjátok.
2016. ápr. 21. 11:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Az lesz meg pár fáklya is amibe lehet szìnes olajat önteni.Csak még ígyis kevésnek találom, kint fogunk táncolni és nem szeretném ha a vendégek ne látnának belőle semmit meg ha a videón se látszana semmi.

Azért ment a kéz ;)

2016. ápr. 21. 11:49
 4/8 anonim ***** válasza:
Erre egy megoldás van: mindenből SOK. Sok gyertya, sok lampion, sok karácsonyfaégő és lehetőleg egyszínűek.
2016. ápr. 21. 12:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezek közül szintem indet meg lehet otthon csinálni egy kis ügyességgel és nem is olyan drágán.

Én ezeket imádnám:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ennél ha egy üvegpoharat tortapapírral körbevonsz is ugyan ilyen jól nézhet ki és az üvegtől nem lesz baj a gyertyával sem:

[link]

[link]

Ha lógni kell, had lógjon: :)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Konzervdobozos: (ezeket is bármilyen mintával egy szeg és kalapács segítségével (pl) könnyen meg lehet csinálni.

[link]

[link]

Ha nem akarsz gyertyákat akkor tényleg az égősorok és égős lampionok maradnak.

Én még esetleg azt tudom ajánlani ha kis poharakat kéne venned hozzá vagy nem akarsz vele vacakolni és vennél készen akkor ajánlom a Pepco üzleteket, Én is ott szoktam ilyenhez venni és barátibb áron van mint a nagy üzletekben.

Remélem tudtam segíteni :)

2016. ápr. 21. 12:59
 6/8 A kérdező kommentje:

Ezek nagyon jó ötletek :)

Nagyon szépen köszönöm :)

2016. ápr. 22. 08:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Én fehér világítást tennék, mert az a leghangosabb. Lampiont meg úgy, hogy nem attól várnám a fényt, csak a szín miatt. És a gyertyák lehetnek színesek.
2016. ápr. 24. 12:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Én tuti bérelnék fényfüzért, vmi hasonló helyről:

[link]

Én pécsi vagyok, itt csak egy ilyesmi helyről tudok, de tuti vmi hasonlót tennék ki.

2016. ápr. 25. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!