Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn mennyire szokott berúgni a férj általában? Rólam lenne szó,29F
És most ettől függ, hogy te mennyire fogsz berúgni?
A részeg ember undorító, akár férfi, akár nő, akármennyire örül.
Ha a férjem berúgna az esküvőn, egészen biztos, hogy elcseszné az egész estémet. Gyűlölöm, amikor részeg. Szerencsére nem is volt ilyen gyakran, az 5 évünk alatt 2x.
De egy hülye vagy...Attól hogy valaki kútba ugrik...de ezt biztos ismered hisz nősülsz. :)
Na jó.Szóval gondold végig hogy meg akarod őrízni a méltóságod, jó házigazda akarsz-e lenni avagy sem.Mert hogy innentől férj leszel, felelősséggel asszonyért, idővel családért, ne úgy kezdd el hogy leiszod madad.Persze ez az Én véleményem...Sok boldogságot! :D
Hát, nekem vőlegényként nem volt sok időm inni, még a menüt sem volt időm végigenni, a tortánkat pedig a morzsabálon kóstoltam meg.
Nekünk hagyományos vidéki esküvőnk volt, a feleségem és a rokonság minden népszokást beszervezett/megcsinált, cipőrablás, menyasszonyrablás, játékok, ifjú pár különböző szívatásai, különbőző táncok, stb.
Összesen egy feles pálinkát ittam, amit a vőféj adott a lakodalom elején köszöntőként, kis pezsgőt és néhány laza fröccsöt, hogy bírjam a táncot.
Életem egyik legjózanabb bulija volt az esküvőm, igaz, amúgy sem vagyok egy nagyivó.
Esküvője és férje válogatja. Voltam olyan esküvőn is, ahol utólag a férj bevallotta, hogy a lakodalom végéről már csak halvány emlékfoszlányai vannak... de ott mindenki itatta őt, és azt ugye mégsem lehet megtenni, hogy a harmadik nagybácsival már nem koccint :D
Ennek ellenére nem volt gáz, bár a végére már én se nagyon emlékszem, de jót buliztunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!