Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvőn a koszorúslány ruhát ki szokta fizetni? koszorúslányok ruhái egyformának kell lennie színben, fazonban? és a vendégek szállását?
mert van amikor a nászpár fizeti,valamikor aki koszorúslány,igazából hogyan illik ezt?
koszorúslányok ruhái egyformának kell lenni mindenképpen?
vagy más színben is lehetnek külön-külön?
köszönöm a válaszokat előre is!
Úgy illik, hogy ha felkéritek a koszorúslányt, és kikötitek, hogy milyen legyen a ruhája, akkor ti fizetitek. Ha nem annyira kötött, akkor fizetheti a koszorúslány is, igazából megállapodás kérdése, de úgy illik szerintem, hogy a nászpár fizeti.
Nem feltétlen kell egy formának lennie. Tőlem nemrég rendeltek 5 koszorúslány ruhát, csak a szín egyforma, a fazon különböző, kinek-kinek testi adottsága szerint.
Ha más színben vannak, az annyira nem harmonikus szerintem.
De erre nincs kikötés, kinek-kinek ízlése szerint.
Olyan is előfordulhat, hogy kiegyeznek egy olyan fazonban pl: hosszú, ami mindenkinek jól áll.
Nekem egy 5 éves koszorúslányom volt, kifizettem a ruháját.
Szállást csak a tesóméknak kellett, az természetesen kifizettük.
Minket most hívtak egy vidéki lagziba, ott fizetik a szállásunkat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!