Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem férjezett lányok...
(Általában 30 alattiak, de ez csak a bevett szokás., nincs életkorhoz kötve:))
Ezen felül szoktak lenni koszorúslánykák...ők gyereklányok, akik a gyűrűpárnát viszik...stb...
Mi az, hogy nem férjezett lányok?????
Vannak férjezett lányok is?
Nincsenek! Lányok vannak és asszonyok. Lányok, akik hajadonok, és asszonyok, akik férjezettek.
Koszorúslányok értelemszerűen csak hajadonok lehetnek, kortól függetlenül, de általában a menyasszony korosztályáig bezárólag.
Ezt szokták mondani,d e csak falún veszik ilyen szigorúan. Én voltam a barátnőim közül az első aki férjhezment, most én akkor ne legyek koszorúslány az ő esküvőjükön? És annak, aki utoljára megy férjhez közülünk ne legyen egy koszorúslánya se? Hülyeség. Én tavaly mentem férjhez, de idén már koszorúslány leszek, és kb leszarjuk, hogy a falusi rokonságnak ez furcsa.
( Szex és New York- Carrie esküvőjén mindhárom lány koszorúslány volt, pedig 2 férjnél volt és 40 felett voltak)
Csak az a lényeg, hogy a menyasszony kit akar koszorúslánynak.
"de idén már koszorúslány leszek, és kb leszarjuk, hogy a falusi rokonságnak "
No, ez a karakán hozzáállás! Ilyen alapon ( leszarjuk! ) akár koszorúsfiúk, sőt koszorúsnagypapák is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!