Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A koszorúslányok kísérőjét ki választja?
Az egyik barátnőm nem sokára férjhez megy, és én leszek az egyik koszorúslány.
Azt gondoltam, hogy a kísérőt magam mellé választhatom én,tehát lehet a barátom a kísérőm.
De ő azt mondta,hogy a hagyomány szerint akik az életben együtt vannak azok nem lehetnek párban az esküvői menetben.
Ez tényleg így van? Mert sehol nem hallottam még ilyesmit.
Tájegységenként és családonként változik a szokás. Ilyenkor szerintem a békesség kedvéért jobb ha minden úgy van, ahogy a pár szeretné.
Nálunk pl úgy szokás, hogy maximum kamaszlányok a koszorúslányok, ismerősi családnál pedig a menyasszony hajadon barátnői és egy-két pubertás előtti lány. Máshol meg tesznek az egészre.
Köszönöm szépen :)
Szóval akkor ne kérdezzek, fogadjam el amit a menyasszony akar.. :D
Ha választanak "koszorúsfiúkat"(nem tudom mi a nevük, de mindegy is, csak az ámerikai filmekben szokás, hogyy a vőlegénynek is vannak koszorúsai) akkor azok közül állítanak párba valakivel, de csak a hivatalos műsor idejére, a lagziban már nem kell velük bratyizni.
Ha nincsenek ilyen fiúk akkor azzal mész, akivel akarsz, feltéve, hogy őt is meghívták az esküvőre:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!