Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ennyire rosszul emiatt? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés

A barátnőmmel lassan egy éve együtt vagyunk és minden nagyon jó, kivéve egy dolgot, amely igazából csak most kezdett el jobban zavarni a kelleténél, ahogy kezdtem rájönni erre. A helyzet az, hogy a barátnőm egy kissé tehetősebb családból származik mint én, nem sokkal, de azért mégis van egy kevés különbség és ez zavarja az önbecsülésem, mivel mindig arra gondolok, hogy én nem adhatom meg neki azokat a dolgokat, amiket ő eddig tapasztalt és mindig kissebségi érzésem van, holott tudom jól, hogy őt ez egyáltalán nem zavarja. Jövőre megyünk mindketten egyetemre, én programozó szakra fogok járni. Az egész érzés azért jött ki mostanában, mert ugye itt a nyár és mindenki megy nyaralni, náluk sincs ez másképp, egy hétre mennek Görögországba, náluk ez minden évben alap, hogy külföldre utaznak, mi viszont évek óta nem voltunk sehol és nagyon fog hiányozni míg nem találkozunk. A másik dolog, hogy annak ellenére, hogy tehetősebb családból származik, mindig én fizetek mindenért, ritkán van olyan alkalom amikor ő is fizet valamiért, nem azt mondom, hogy mindenért kellene, meg nem is olyan hatalmas probléma, mert szívesen fizetek, de néha azért nekem is jól esne, ha besegítene. Nagyon szeretem őt és nem akarom elveszíteni, de sokszor annyira kevésnek érzem magam hozzá képest, hogy attól félek, hogy emiatt fog elhagyni.

19/F 19/L

2017. júl. 31. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne legyél már ilyen garasos! Persze fontosak az anyagiak is de nem csak erről szól egy kapcsolat. Kapj már észbe tesa!
2017. júl. 31. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha van mit költeni,akkor ne legyél garasos, tekints ezt egy befektetésnek.

De az utolsó felvetéseddel viszont egyet kell hogy értsek, mert nekem is volt hasonló okból szakításom. Mi még a műegyetemen ismerkedtünk meg és elég nagy vagyoni különbség volt közöttünk. Télen az alap volt, hogy a barátaival, ismerősökkel síelni mentünk, volt hogy egy éveb 2-3 alkalommal is,és egyszerűen nem bírtam kifizetni a saját részemet....nagyon zavart. Aztán amire valahogy összeszedtem magam anyagilag akkor kitalálták a barátokkal, hogy menjünk el vitorlázni egy hétre és ehhez hasonló programok. Egyik este leültünk és elmondtam, hogy nekem ez így nem megy, én ezt nem tudom finanszírozni, hónapok óta nem vettem egy könyvet, egy ruhadarabot,mert folyton csak spóroltam. Elköszöntem tőle, meglepődött, de nem mondott semmit, egy árva szót sem.

2017. júl. 31. 23:19
 3/4 anonim ***** válasza:
A programozo az egyik legjobban fizetett szakma, hamarosan megoldodik a problemad mert lesz eleg penzed.
2017. júl. 31. 23:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Más már rég lehúzta volna a csajt :D
2017. júl. 31. 23:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!