Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érezzem magam rosszul emiatt?
Exemnek sikerült egy elég intim képet készítenie rólam, mikor a haverjával voltam (ő az emeleten aludt). Nagyon megijedtem, nagyon szarul esett, másnap írtam barátnőmre, bocsánatot kértem tőle, hogy mindenben igaza volt, és megkértem hogy beszéljen a sráccal hogy ne tegye fel sehova a képet (régóta ismeri, a srác fél tőle) és exem megmutatta a levelet amit bnőm írt neki, és mondta hogy szánalmas volt hogy elmondtam mindenkinek ezt. Holott csak azok tudtak róla, akik mindenről tudtak, a bestjeim, akik segítettek nekem! Őnekik is azért mondtam el, hogy bocsánatot kérjek tőlük az elmúlt 2 hónapért, amiért nem hallgattam rájuk a sráccal kapcsolatban. A képen egyébként utólag kiderült, hogy csak a takaró látszódott, de csak tegnap beszéltem azóta a sráccal mert olyan labilis lelkiállapotba sikerült kerülnöm emiatt..
18/N
Halál komolyan nem értem, hogy miről beszélsz.
Pedig a felfogó képességemmel tapasztalatom szerint nincs gondom.
28/n
Hát tudod, alapból azért kéne szarul érezned magad, mert 18 éves korodra ágyról ágyra jársz, érzelmek nélkül kef*lsz (még véletlenül se hívd szeretkezésnek!!!!) és az erkölcsöt még távolról sem ismered. Tudod, az a gáz, hogy a pasik az ilyen p*csák miatt ítélik el a nőket is...
Szégyen...
28/n
Utolsó +1. Bár pasi létemre nem szoktam az örörcsorda után ítélkezni.
Kérdező: Nem kéne minden jöttmentel ágyba bújni meg " nyitott kapcsolatot" folytatni, és akkor nem kerülnél ilyen helyzetbe. Erkölcs szó úgy látom hiányzik a szótáradból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!