Szerintetek mit csináljak hogy ne érezzem magam rosszul a társaságukban?
Néha elkap a szomorkodási kedvem ha a barátnőimmel lógok, mert ha ők jönnek akkor néha jönnek a pasijaik is,(persze nem gond csak néha zavaró hogy nekem nincs senki) és szinte csak én vagyok a baráti társaságomban olyan hogy se pasija se kiszemeltje se senki.
Mondták már hogy pasizzak be de én nem tudok mert sose találok senki normálisat :D
Mit csináljak hogy jobban érezzem magam??
15/L
Az első jól mondta. Próbálj meg beilleszkedni más társaságba is... Ez persze nem azt jelenti, hogy a mostanit hanyagold:)
Nekem van egy baráti társaságom, négyen vagyunk barátnők. Egyedül én voltam olyan, hogy például 16 évesen nem vágytam komoly kapcsolatra, nem is futottam a fiúk után. Ha egy srác bepróbálkozott, és nekem bejött, akkor megpróbáltuk, de én mindig arra jutottam, hogy nem akarom még lekötni magam. Pont ezért nekem is kellemetlen volt, amikor a másik három barátnőm a barátjával jött egy-egy programra, mert eléggé kilógtam.
Viszont van egy másik társaság is, akikkel el tudok járni bulizni, ide-oda, mert a nagy része a társaságnak egyedülálló, vagy legalábbis úgy van vele, hogy ha van barátja az nagyon jó, de ha nincs, abba sem őrül bele. Önállósítsd magad egy kicsit:)
Én is így vagyok vele mert én 15 éves fejjel most egyáltalán nem akarok pasit..
Csak az a baj hogy nem találok más baráti társaságot mert én velük tudom jól érezni magam mással nemigazán.
Csak néha rosszul esik hogy kilógok közölük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!