Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek mit csináljak...

Szerintetek mit csináljak hogy ne érezzem magam rosszul a társaságukban?

Figyelt kérdés

Néha elkap a szomorkodási kedvem ha a barátnőimmel lógok, mert ha ők jönnek akkor néha jönnek a pasijaik is,(persze nem gond csak néha zavaró hogy nekem nincs senki) és szinte csak én vagyok a baráti társaságomban olyan hogy se pasija se kiszemeltje se senki.

Mondták már hogy pasizzak be de én nem tudok mert sose találok senki normálisat :D

Mit csináljak hogy jobban érezzem magam??

15/L

2011. jún. 10. 17:24
 1/5 anonim ***** válasza:
80%
Ha mindig ugyan azzal a társasággal jársz, és itt nem akadt neked társad, akkor menjél másik társaságba is. Biztosan van olyan ismerősöd, aki el tud vinni ilyen helyre.
2011. jún. 10. 17:27
 2/5 anonim ***** válasza:
94%
Egyetértek az előzővel. De biztos hogy be akarsz pasizni és nem csak azért mert a baráti társaságodban ezzel nyaggatnak? Csak azért ne járj olyas valakivel akinek te tetszel de ő neked nem igazán hogy neked is legyen pasid,mert azt később megbánod. 15 évesen szerintem nem dől össze a világ ha még nincs pasid, majd lesz ne aggódj!:)
2011. jún. 10. 17:30
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Az első jól mondta. Próbálj meg beilleszkedni más társaságba is... Ez persze nem azt jelenti, hogy a mostanit hanyagold:)

Nekem van egy baráti társaságom, négyen vagyunk barátnők. Egyedül én voltam olyan, hogy például 16 évesen nem vágytam komoly kapcsolatra, nem is futottam a fiúk után. Ha egy srác bepróbálkozott, és nekem bejött, akkor megpróbáltuk, de én mindig arra jutottam, hogy nem akarom még lekötni magam. Pont ezért nekem is kellemetlen volt, amikor a másik három barátnőm a barátjával jött egy-egy programra, mert eléggé kilógtam.

Viszont van egy másik társaság is, akikkel el tudok járni bulizni, ide-oda, mert a nagy része a társaságnak egyedülálló, vagy legalábbis úgy van vele, hogy ha van barátja az nagyon jó, de ha nincs, abba sem őrül bele. Önállósítsd magad egy kicsit:)

2011. jún. 10. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is így vagyok vele mert én 15 éves fejjel most egyáltalán nem akarok pasit..

Csak az a baj hogy nem találok más baráti társaságot mert én velük tudom jól érezni magam mással nemigazán.

Csak néha rosszul esik hogy kilógok közölük.

2011. jún. 10. 17:35
 5/5 anonim válasza:
nezd lehet hogy 15 evesen mar divat a pasizas de te legyel magadra buszke hisz lehetsz is ,.keress magadnak olyan tarsasagot akinek meg nincs senkije .,es nem fogod magad kellemetlenul erezni.erzelmek nelkul soha ne mennyel bele egy kapcsiba,
2011. jún. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!