Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ilyen rosszul?

Figyelt kérdés
Születésem óta nincs önbizalmam ha lányokról van szó.Eddig igen erősen bókoltm egy lánynak,aki elfelejtete említeni hogy már "foglalt".A közöség ahol minden nap vagyok (suli..) számomra elég uninteligens.És egyébként is lelkiismeret furdalásom van,és ha még piszkálnának is vele az nem lenne jó.Nemtudom miért nincs önbizalmam.Amikor kicsi voltam jártam pszihológushoz,sokan mondták hogy jóképü vagyok,és a testem is jó (nem mellesleg bodybuilder vagyok).Mit tegyek,hogy ne érezzem magam rosszul?
2009. júl. 27. 17:07
1 2
 1/14 anonim válasza:
kuldj el egy kepet privatban nekem es en oszinten megmondom hogy mi nem jo es mi jo rajtad , NEM FOGOK HAZUDNI MERT NINCS MIERT HAZUDJAK !!! 23 eves lany.
2009. júl. 27. 17:22
 2/14 anonim válasza:
egyebkent en meg nem lattam ronda bodibildert. elso vagyok.
2009. júl. 27. 17:23
 3/14 anonim válasza:
egyebkent hany eves vagy?
2009. júl. 27. 17:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Miért van lelkiismeret furdalásod?
2009. júl. 27. 17:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Lassan 16 éves fiú vagyok.De ha egy lánnyal vagyok együtt akkor minden simán megy.De ha már 3-4-en otvannak akkor van nálam gáz. :S
2009. júl. 27. 17:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Hát hogy olyan lányba kötöttem bele,aki már foglalt volt.És egy olyan helyen vagyok ahol szeretnek a témán hónapokat lovagolni...
2009. júl. 27. 17:30
 7/14 anonim ***** válasza:

jesszusom hogyhogy nincs önbizalmad? HA gyúrsz meg ha mondták már hogy helyes vagy akkor sztem nagyon jól nézhetsz ki :D:D

nekem is elküldheted a képedet privátba :):) majd én felerősítem az önbizalmadat :D:D

L/15

2009. júl. 27. 17:55
 8/14 A kérdező kommentje:
De még mindig nem kaptam jó választ a kérdésemre...Mit kezdjek ezekel a barmokkal akik körülöttem vannak...?Van 1-2 értelmes ember is,szerencsére.
2009. júl. 27. 18:02
 9/14 anonim ***** válasza:
Tudod az ilyenekkel egy valamit lehet kezdeni. Leszarod őket, ugy a hogy vannak, levegőnek nézed. :S Tapasztalatból mondom, nekem sincs önbizalmam, jártam énis dokihoz... -.-"
2009. júl. 27. 18:25
 10/14 A kérdező kommentje:
És ezt hogy a lány már "foglalt" nem a lánytól tudtam meg,hanem egy közeli barátnőjétől.A lánynak mit mondjak szerintetek?
2009. júl. 27. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!