Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rosszul kell érezzem magamat...

Rosszul kell érezzem magamat azért mert tápszerezem a babámat?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj hogy nem tom eleget szoptatni de sajnos ez van!
2008. szept. 26. 13:49
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Még nem láttam olyan babát, aki nem nőtt fel egészségben, csak mert tápszert kapott! Fel a fejjel! Túllihegik manapság ezt a dolgot. (Persze, jobb az anyatej, dehát nem direkt nem szoptatod!)

Jó egészséget Nektek!

2008. szept. 26. 13:52
 2/21 A kérdező kommentje:
Nagyon köci
2008. szept. 26. 13:53
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne érezd rosszul magad! Épp most olvastam a tápszerekről. Minden benne van ami az anyatejben is és néha talán még biztonságosabb is. Egy szoptatós anya pl. eszik egy fincsi töltött káposztát, vagy megiszik egy jó olasz kapucsínót és vagy fáj a babája hasa vagy néz a szemével alvás helyett. Neked az a feladatod, hogy tápszerrel táplálod a kicsikédet, gügyögsz neki, böfizteted és pelenkázod épp úgy mint mi szoptatós anyák! El ne keseredj e miatt! Lásd az előnyét is!
2008. szept. 26. 13:54
 4/21 A kérdező kommentje:
Köszike ,mindjárt elbőgöm magam!!!
2008. szept. 26. 13:55
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kell rosszul érezned magad! Gondolom minden tőled telhetőt megtettél, hogy szoptatni tudj, de nem sikerült. Gondolom azért érzed így, mert annyira mindenki azt hangoztatja, hogy a szoptatás milyen jó, és egészséges, stb. Persze ez igaz is, de a tápszerek is jók és egészségesek, emiatt ne aggódj!

Nekem 2 gyerekem van, egy 6 éves, és egy 8 hónapos. Sajnos mindkettő tápszeres lett, de engem már nem zavar, inkább az, hogy most mikor a kisfiam kicsi volt, egyből mindenki azt kérdezte: szopizik?

És ha nem?! Az csak ránk tartozik, és egyébként is hosszú lett volna mindenkinek elmagyarázni, hogy mért nem tudok szoptatni.

Szóval ezen ne görcsölj, attól még egészséges lesz a gyereked, mert tápszert kap, az én lányom sem beteges.

És attól még JÓ anya vagy!

2008. szept. 26. 13:55
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg!Nem kell másokkal foglalkozni!Nem azért nem szoptatod a babád mert nem akarod,hanem mert nincs elég tejed!Én ugyanígy jártam.3 hónapig tudtam szoptatni,és utána sokig lelkiismeretfurdalásom volt,hogy tápszert kell adnom a babámnak.Sokan meg is szóltak érte,de sikerült magam túl tenni ezen.Nem szabad másokkal foglalkozni,ettől te nem vagy kevesebb,rosszabb anya!
2008. szept. 26. 13:56
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem kell magadat rosszul érezni!Miért kéne?Ha egyszer nincs tejcsi.Én 3 hós koráig csak szoptattam,utána tápszer is volt már,mert kevés lett a tejecske.most 5és fél hós,és még egy pici tej van,de már mi eszünk gyümiket,meg néhány zöldséget.Mennyi idős a babád ?
2008. szept. 26. 13:56
 8/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is ,hát igen igy van mindenki azt mondja ,nagy fejű lesz a babád ,meg miért akarod felfujatni ,meg rossz a tápszer,meg beteges lesz ,meg allergiás!!
2008. szept. 26. 13:57
 9/21 A kérdező kommentje:
na jó de nekem még csak 6 hetes
2008. szept. 26. 13:58
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Én is tápszerezem a kisfiam a születésétől kezdve.Nekem lett volna tejem csak a mellbimbóm befeléfordul és az istennek sem tudtam a szájába tenni,így hát fejtem és cumisüvegből adtam.Később rászokott az üvegre és hiába próbáltam meg ideges lett.Nekem is ilyen érzéseim voltak mint neked,de aztán egy idő után elmúlt.Én azt is megtapasztaltam amikor még a kórházba voltunk,hogy milyen az amikor van tejed de annyi ,hogy fejnem kellett és utánna egyik pillanatról a másikra nincs! Na azt nem kivánom senkinek milyen érzés,persze később volt megint tejem de akkor amikor kellett volna nem tudtam adni. A szívem szakadt meg!!!Ne érezd rosszul magad,sajnos nem tehetünk róla ez van és a picinek enni kell.Te is majd túlteszed magad rajta.Boldog babázást!!
2008. szept. 26. 14:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!