Rosszul kell érezzem magamat azért mert tápszerezem a babámat?
Szia! nem tudom ki az a szerencsétlen aki szerint nagyfejű lesz a babád, meg allergiás, amikor a mostani tápszerek hypoallergének. Én meg még nem láttam egy olyan babát sem akinek a tápszertől lett volna nagy a feje. Jesszusom!!!
Ugyanazt meg tudod adni a babádnak, amit egy szoptatós anyuka, ne aggódj, a kicsi ugyanúgy fog szeretni, és ez a lényeg. A többivel meg ne foglalkozz, le van ejtve aki elítéli a tápszerezést, sőt, mást mondok, az próbálja ki milyen tejcsi meg tápszer nélkül ordító gyerekkel mászkálni fel s alá. Amíg nekem nem jött meg a tejem a kórházban, bizony nagyon jól jött a pótlás nekünk is, nem is tudom, mihez kezdtem volna nélküle...
a mai tápszerek( és több féle is van )sokkal jobbak mint a régiek (volt vagy2féle ).én 30éves vagyok.tápszeres voltam.nem nagy a fejem,nem vagyok felfújt.158cm,40kg.arányos csajszi lettem.
és az én kisfiam is tápszert kap.
és csak azok "ellenzik" a tápszert akik tudnak szoptatni, meg egypár okoskodó férfi.
ettől ugyanolyan jó anya leszel,és a babád is fog nagy szeretni.én pl.nagyon anyás vagyok.
sok boldogságot
8hetes kisfiú anyukája
Szia!
Nem kell szégyelljed magad, és ne legyen lelkiismeret furdalásod, az én nagy fiam 11 éves és 3,5 hónapos koráig tudtam anno szoptatni.Utána tápszeres volt és bébiételt is kapott.Nem volt nagy feje nem tudom ki az a ... aki ilyet kitalál. El kell mondjam az iskolából talán egyszer ha hiányzott betegség miatt, nem allergiás szóval teljesen egészséges! Nyugi, ez a mai világ hülyesége nagyanyáink között is volt aki nem tudott szoptatni és tejbedarán nőtt fel a gyereke, mégsem kövezték meg.Manapság úgy gondolom kicsit "túllihegnek" dolgokat egyesek.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ,megnyugtattatok!!
-nagyon hasznosakat irtatok!! üdv egy 6 hetes babó anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!