Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rosszul kell érezzem magamat...

Rosszul kell érezzem magamat azért mert tápszerezem a babámat?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj hogy nem tom eleget szoptatni de sajnos ez van!
2008. szept. 26. 13:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira szeretem a sok okoskodót. A jószándéktól vezérelve inkább maradnának csendben. Egyik füleden be, másikon ki... Ha meg rákérdeznek szoptatod-e, mondd, hogy igen! Ne témázzanak ezen.
2008. szept. 26. 14:01
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem kell ezt annyira a szívedre venni.Az én kisfiam 2.5 hós kora óta tápszeres,kaptam hideget meleget.Voltam miatta depressziós is,de hát rá kelett jöjjek,hogy felesleges ezen járatnom az agyam.Sajnos manapság a nők(anyák)nagytöbbsége csak azzal tud foglalkozni hogy hogy eteted a gyermeked,és ha neki sikerül is szoptatni akkor ki is hangsúlyozza hogy érezd magad minél szarabbul,hogy neked nem sikerült.Fel a fejjel és ne foglalkozz ezzel a kérdéssel.
2008. szept. 26. 14:02
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia! nem tudom ki az a szerencsétlen aki szerint nagyfejű lesz a babád, meg allergiás, amikor a mostani tápszerek hypoallergének. Én meg még nem láttam egy olyan babát sem akinek a tápszertől lett volna nagy a feje. Jesszusom!!!

Ugyanazt meg tudod adni a babádnak, amit egy szoptatós anyuka, ne aggódj, a kicsi ugyanúgy fog szeretni, és ez a lényeg. A többivel meg ne foglalkozz, le van ejtve aki elítéli a tápszerezést, sőt, mást mondok, az próbálja ki milyen tejcsi meg tápszer nélkül ordító gyerekkel mászkálni fel s alá. Amíg nekem nem jött meg a tejem a kórházban, bizony nagyon jól jött a pótlás nekünk is, nem is tudom, mihez kezdtem volna nélküle...

2008. szept. 26. 14:13
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

a mai tápszerek( és több féle is van )sokkal jobbak mint a régiek (volt vagy2féle ).én 30éves vagyok.tápszeres voltam.nem nagy a fejem,nem vagyok felfújt.158cm,40kg.arányos csajszi lettem.

és az én kisfiam is tápszert kap.

és csak azok "ellenzik" a tápszert akik tudnak szoptatni, meg egypár okoskodó férfi.

ettől ugyanolyan jó anya leszel,és a babád is fog nagy szeretni.én pl.nagyon anyás vagyok.

sok boldogságot

8hetes kisfiú anyukája

2008. szept. 26. 14:26
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nem kell szégyelljed magad, és ne legyen lelkiismeret furdalásod, az én nagy fiam 11 éves és 3,5 hónapos koráig tudtam anno szoptatni.Utána tápszeres volt és bébiételt is kapott.Nem volt nagy feje nem tudom ki az a ... aki ilyet kitalál. El kell mondjam az iskolából talán egyszer ha hiányzott betegség miatt, nem allergiás szóval teljesen egészséges! Nyugi, ez a mai világ hülyesége nagyanyáink között is volt aki nem tudott szoptatni és tejbedarán nőtt fel a gyereke, mégsem kövezték meg.Manapság úgy gondolom kicsit "túllihegnek" dolgokat egyesek.

2008. szept. 26. 14:31
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj!A kisfiam 11 hetes, és 2 hetes korától tápszeres.Kipróbáltam mindent, ami növelheti a tej mennyiségét, de semmi.Én tápszeren nőttem fel, a férjem is, mégis egészségesek vagyunk mindketten.A kisfiunk pedig vidám, érdeklődő és gyönyörűen fejlődik.Ami ves
2008. szept. 26. 14:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Folytatom:ami veszélynek egy tápszeres baba ki van téve, ugyanúgy elérheti egy anyatejeset is.
2008. szept. 26. 14:43
 18/21 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek ,megnyugtattatok!!

-nagyon hasznosakat irtatok!! üdv egy 6 hetes babó anyukája

2008. szept. 26. 16:39
 19/21 anonim ***** válasza:
Ne érezd rosszul magad, nem attól szuperanyuka valaki, mert 3 évig szoptat! Én 5 hónap után hagytam abba, sokat kínlodtam vele,mindenfélét próbáltam, sosem volt elég. Iszonyu lelkifurdalásom volt, most egy hónappal késobb is picit, de ez van. Nem vagyunk egyformák és ne hagyd, hogy mások véleménye letorjon!!A babának a jó kajci mellett egy kiegyensúlyozott, nyugodt anyukára is szuksége van!!!
2008. szept. 26. 21:10
 20/21 A kérdező kommentje:
Az utolsó kedves válaszadónak írom ,nagyon igazad van, nagyon igyekszem, kiegyensúlyozotnak lenni ,.mert a picikémnek egy nyugodt ,józan mamira van szüksége,és én azon vagyok hogy a legjobbat nyujcsam neki!!!Nekem most ó a legfontosabb,meg persze a párom!!
2008. szept. 26. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!