Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul?
Engem nagyon zavar, hogy barátom fizet helyettem mindent. Nem tudom miért, utálom ha bármire is meghívnak. Mondtam már neki, hogy fizessük legalább felesbe, de nem. Ha Vele vagyok csak Ő fizethet. Nekem meg ég a fejem :S
Csajok, akik szintén ebben a cipőben járnak, Ti mit tesztek? Lehet, hogy az én felfogásommal van a baj, de engem zavar.
23:53 (1.) Mondtam már Neki, hogy legalább a sajátomat hagy fizessem, de nem hagyta... -_-'
23:53 (2.) Vannak ennél nagyobb problémáim is :) Csak az eléggé magán. Azokat nem kérdezem meg interneten, hanem próbálom saját magam megoldani. :)
Köszi mindkettőtöknek, hogy írtatok :)
Így van rendjén,tökös gyerek a barátod,örülj neki!
Pista bácsi
Ne égjen a fejed miatta. Talán próbáld meg hogy te hívod meg vmire és te fizeted.
Am Remélem meggyógyulsz.
01:35 Köszönöm szépen. Nem szerettem volna leírni, de egyesek szerint ez a legnagyobb problémám. Az lényegtelen, hogy nem is ismer :) Mindegy, legalább írt.
09:53 Szeretetet azt kap :) Nagyon sokat :) Ő nagyon megérdemli ♥ Ebben a pár hónapban többet tett értem, mint az összes pasim együttvéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!