Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, hogy ne érezzem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne érezzem magam rosszul?

Figyelt kérdés

Engem nagyon zavar, hogy barátom fizet helyettem mindent. Nem tudom miért, utálom ha bármire is meghívnak. Mondtam már neki, hogy fizessük legalább felesbe, de nem. Ha Vele vagyok csak Ő fizethet. Nekem meg ég a fejem :S

Csajok, akik szintén ebben a cipőben járnak, Ti mit tesztek? Lehet, hogy az én felfogásommal van a baj, de engem zavar.

2010. máj. 1. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
hát fogadd el azt, hogy ez azzal jár, hogy lány vagy. tudom eléggé zavaró dolog, de meg kell szoknod. vagy szójl neki, hogy te akarod fizetni a saját részed.
2010. máj. 1. 23:53
 2/11 anonim ***** válasza:
A női lét gyötrelmei. Tudod, vannak dolgok, amiket el kell viselni. Irigylem a problémáid. :)
2010. máj. 1. 23:53
 3/11 A kérdező kommentje:

23:53 (1.) Mondtam már Neki, hogy legalább a sajátomat hagy fizessem, de nem hagyta... -_-'

23:53 (2.) Vannak ennél nagyobb problémáim is :) Csak az eléggé magán. Azokat nem kérdezem meg interneten, hanem próbálom saját magam megoldani. :)

Köszi mindkettőtöknek, hogy írtatok :)

2010. máj. 1. 23:56
 4/11 anonim ***** válasza:

Így van rendjén,tökös gyerek a barátod,örülj neki!

Pista bácsi

2010. máj. 1. 23:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy efféle luxusproblémák a legnagyobb gondok az életedben.
2010. máj. 1. 23:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Énis ebben a "cipőben járok".Én se tudom,hogy mi tévő legyek,de én nem csak ilyen esetekbe vagyok ilyen úgy,hogy szerencséd van.
2010. máj. 1. 23:58
 7/11 A kérdező kommentje:
23:58 (1.) Azt nem írtam oda, hogy ez a legnagyobb problémám. Most csak ezt tettem fel. Amúgy 18 évesen azzal küszködök, ne haljak meg. Mivel egy olyan ritka betegségem van (nem fertőző) amiben kb 60 ember szenved az országban. Szerintem ez JÓVAL nagyobb gond. Kórházról kórházra járok és nem tudnak mit csinálni Velem. Most ez volt a kérdés és erre szeretnék válasz kapni.
2010. máj. 2. 00:05
 8/11 anonim ***** válasza:

Ne égjen a fejed miatta. Talán próbáld meg hogy te hívod meg vmire és te fizeted.

Am Remélem meggyógyulsz.

2010. máj. 2. 01:35
 9/11 anonim válasza:
ez hülyeség... ha nem hív meg semmire, mert nem hagyod, akkor megsértődik, és olyan érzése lesz hogy nem 'elégítette ki' férfi kötelességeit. sok sok szeretettel majd meghálálod neki ;)
2010. máj. 2. 09:53
 10/11 A kérdező kommentje:

01:35 Köszönöm szépen. Nem szerettem volna leírni, de egyesek szerint ez a legnagyobb problémám. Az lényegtelen, hogy nem is ismer :) Mindegy, legalább írt.

09:53 Szeretetet azt kap :) Nagyon sokat :) Ő nagyon megérdemli ♥ Ebben a pár hónapban többet tett értem, mint az összes pasim együttvéve.

2010. máj. 2. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!