Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam ilyen rosszul?
Semmit! Ne mondd el neki hogy te már tudod hogy van barátja.
Lehet hogy azért nem mondta el neked hogy van pasija,mert éppen most akart vele szakítani mert rájött hogy téged szeret :D:D
" Akik téged kibeszélnek, azért teszik, mert olyanok akarnak lenni mint te "
Amikor belém kötöttek, mindig azt mondtam, hogy " csak azért foglalkozol velem, mert irigykedsz rám, ha meg nincs igazam, akkor mit keresel most is itt előttem?? "
Egyszer kinevetett engem egy nálam fiatalabb fiú, ő 15 és fél volt, én 18, és elkezdet beszólni hogy mekkora égő vagyok, ő meg büszke volt magára, mert néhány hétvégén elment egy szar buliba... amikor becsajoztam, a gyerek az adatlapomat nézegette és hol bejelölt, hol visszavonta...
Egyszer 2 osztálytársam azon röhögött hogy hova vesznek majd fel, meg nem tudták elképzelni, hogy albérletes vagy bejárós leszek. Az egyiknek esélye sem volt 150 pontjával, a másikat meg teltszám miatt az ország másik végére vették fel, tehát utazhat 5 órát IC-vel. Nekem csak 23 perc az út haza, 10 perc az állomásra a sulitól.
Ennyit róluk.
Remélem érted mit mondok neked, az a lényeg, hogy bizonyítsd be szó nélkül, hogy jobb vagy, tegyél érte, és saját magad veszed kézbe az életed, ezáltal csakis te tudhatod növelni az önbizalmad, mert bizonyítékod van rá hogy jól csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!