Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Most érezzem magam emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most érezzem magam emiatt rosszul? Többi lent.

Figyelt kérdés
A barátom megcsalt több hónapon keresztül egy nővel,de kibékültünk megpróbáltuk újra kezdeni,de több hónap mulva kiderült hogy nem müködik a kapcsolatunk pont a megcsalás miatt,szakitottunk de szemrehányást tett nekem,hogy miért bocsátottam meg neki és miért probálkoztunk több hónapig,addig akivel megcsalt összejött egy másik sráccal,és most nekem tesz szemrehányást hogy a két szék közé ült le,milyen dolog az hogy aki miatt szétmentünk azt sajnálja és azért tesz nekem szemrehányást? Most nekem legyen lelkiismeretfurdalásom mert a másik barátnő eluszott?
2017. febr. 16. 08:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

tényleg hülyeség volt újra kezdeni...ki kellett volna dobnod a p1cs4b4...

nézd a jó oldalát, végre megszabadultál tőle, és talán tanul az esetből azaz idióta...

23F

2017. febr. 16. 08:33
 2/11 A kérdező kommentje:
De miért sajnálta meg enyire hogy elvesztette a másikat,miért probálta meg velem folytatni?
2017. febr. 16. 08:37
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mert te voltál a biztos pont, látszólag megbocsátottál neki, és gondolta, inkább egy ilyen gyenge nővel lesz együtt, mint egy újjal, aki nem biztos, nem ismeri eléggé. De ha már te nem vagy neki, szívesen visszatáncolt volna a másikhoz, hogy biztosan legyen kit dugni.

Egoista barom, ne foglalkozz vele. Megérdemli, amit kapott.

2017. febr. 16. 08:42
 4/11 A kérdező kommentje:
vagy enyire mindegy hogy kivel van együtt?
2017. febr. 16. 08:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Legalább kiderült, hogy mennyire tart téged... valószínűleg te voltál a jobb választás, ezért melletted döntött, amikor volt lehetősége. Lehet úgy élte meg, hogy neki volt lehetősége még válogatni kettőtök közül... Persze, most sajnálja, hogy a ló helyett a szamár sem jött össze neki, de ez csak azt mutatja meg, hogy milyen szánalmas. Nyugodtan röhögd körbe, saját magának csinálta az egészet.
2017. febr. 16. 08:52
 6/11 kolosszus22 ***** válasza:
100%
3-as és 5-ös tökéletesen leírt mindent. Tök felesleges volt újra próbálnod vele, eddig sem azért volt veled mert szeretett. Te voltál a jobbik, biztosabb megoldás a másik lánnyal szemben, téged könnyebb beetetni. Plusz azért is mondja, mert most a nagy egója miatt úgy érzi te becsaptad, mert minek kezdtétek újra, ha igazából te sosem tudtad elengedni azt amit tett, mondjuk ebben egy picit igaza van. Felesleges volt az egész újrakezdés, időhúzás.
2017. febr. 16. 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Te eddig nem tudtad, hogy vannak olyanok akik mindenért mindig mást okolnak? Sz-rd le!!!!
2017. febr. 16. 09:34
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy egy kicsit is rosszul érezd magad vagy sajnáld!

Ő csalt meg, te visszafogadtad és neki áll feljebb ha nem működik? Nagyon megérdemelte hogy két szék közé esett. Hagyd a francba ezt a srácot, találsz olyat is aki megbecsül.

2017. febr. 16. 11:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Jól is tetted, hogy visszafogadtad kis időre, legalább most jól megszívta az a kis genny.

Gondolj arra, hogy ez jó kis bosszú a részedről. Nem vagyok híve a bosszúnak, de ez a kis féreg megérdemelte.

Amúgy nehogy már egy lepkefingnyi igazat is adjatok annak a rbanclelkű pasinak. A kérdező nyilván tényleg meg akart bocsátani, nehogy már az ő hibája legyen bármi. Nem, a csávónak egy picit sincs igaza semmiben. Ráadásul ő is ugyanúgy belement a folytatásba, pedig lehetett volna annyi esze (bár ha ezek után meglepődött h mégsem működik akkor sík hülye a szentem), hogy sejtse h nem biztos a kapcsolat ezek után. Szóval még a folytatás miatt is a kérdezőt hibáztatni... gusztustalan fajta ez a... lény

2017. febr. 16. 12:44
 10/11 anonim ***** válasza:
Mond meg neki tökéletesen igaza van, a tehibád. S lássa mennyire a szíveden viseled a szexuális életét adj neki egy kesztyűt nehogy elkopjon a keze míg bárki méltóztatik szóba állni vele és az egójával.
2017. febr. 17. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!