Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ép ésszel érti valaki? Ha igen, az legyen szíves értelmes magyarázatot adni rá.
Én értem, hogy feleslegesen idegesíted magad egy olyan dolog miatt, ami vagy bekövetkezik vagy nem.Ha kopogtat is újra, azon nem előre kell idegesíteni magad, sőt egyáltalán nem is kell akkor sem.
Te leírásod szerint nem akarnád őt később sem, akkor Ennyi.Lépj tovább, őt meg felejtsd el.
A dolgokra nem mindig van magyarázat, főleg azokra nem amit ember generál.
Kutyaharapást szőrével, barátokkal menj mulatni, szedj fel valakit, a régit verd ki a fejedből, és soha többet ne keresd!
Tudom, az embernek néha szüksége van önelégültségre, de hagyd a fenébe, nem ér annyit az egész.
*kicsit átvitt értelemben:
"Ne foglalkozz a hőmérővel"
Tehát van az az adott körülmény, de te hagyd figyelmen kívül!
Nézd: borderline-os vagy sem - te meg a megmentője akarsz elnni? érzed az előző válaszod, hogy beosztottad magad a nagy Terézanya szerepbe? Ez nem az eégszséges párkapcsolati szeretet, ez egy gondoskodó szülő-infantilis csecsemő alá-felé rendeltségét mutatja, ami nem lesz sose hosszú éltű.
Nem a te dolgod őt megmenteni. Ő kell saját magát rendbe rakja és neked nem kötelező ezért feláldozni az életed. Rengeteg okos és szép, egészséges elméjű lány van odakint.
29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!