Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Ez ilyen rossz lesz mindig?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kakarot kérdése:

Ez ilyen rossz lesz mindig?

Figyelt kérdés
A mai nap találkoztam a volt párommal, és beszélgetnem is kellett vele.A gondom az h szakítást inkabb ő akarta mint én. Szakítás óta eltelt kb 1-1.5év. Nagyon kedves rendes lány volt aki elhagyott egy másik srác miatt, de szerintem én kergettem bele őt ebbe a helyzetbe. Az a problémám h reggel találkoztam vele, az óta remeg a kezem, nem tudok normálisan gondklkozni, levert vagyok, ingerült, ideges, a szivem egyfolytában megállás nélkül hevesen ver, a mellkasomban pedig nem tudom mi van, a közérzetem is nagyon rossz.....

#fájdalom #szakítás #nem bírom...
2018. febr. 15. 19:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked ugyanúgy vannak erzeseid iránta. Természetes hisz nem te szakitottal. De tovább kell lepned
2018. febr. 15. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

Ne is mondd... 1 év után is megvisel, ha hallom a nevét, látom képen, vagy megtudok róla valamit. Ugyanazok a tüneteim, mint neked, és fogalmam sincs mikor lesz ennek vége. Akárhogy próbálom elfelejteni, egyszerűen mindig hallok valamit róla, vagy hasonló.

Én nem tudom meddig tart ez, de kikészit engem is.

2018. febr. 15. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Ajaj akkor én 6hónapommal meg sem szólalok!
2018. febr. 15. 21:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 2 éve szeretem és pontosan így vagyok nem birok enni sem aludni is csak nagyon nyugtalanul mai napig mindennap rá gondolok tegnap nem birtam valaentinnap volt megírtam neki hogy nagyon hiányzik és nagyon rossz nélküle ma kaptam pár lekezelő szót tőle ami megint csontig ment :( bárcsak tudnám mit kellene tenni neki álltam jogsit csinálni képezni magam dolgozom napi 12 órát munkahelyet váltottam máshova költöztem és akkor sem bírom elfelejteni
2018. febr. 16. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!