Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elengedni az exemet egésznap csak rajta kattogok és nagyon rossz. Valaki hasonlóban? Mit csinál ilyenkor?
"Már én se akarom" "mindent vele képzelek el, nem tudom elengedni"
Ez elég ellentmindásos. De szerintem nálad az utóbbi számít. Nem tudjuk mi történt, de írj neki, valld be őszíntén az érzéseid. Egy próbát megér. Ha igazán szeret, megbocsát. Ha nem, akkor ne érdekeljen mert szarik a fejedre! Ha ez tudatosul benned, talán könnyeb lesz elengedni, ha megbocsát, akkor akkor is megnyugszol
#5 Miért írna neki és miért mondaná el az érzéseit?
Ha nem akarja ezt a kapcsolatot, akkor miért írjon neki? Egyik dolog, hogy csak magát is felkavarja a beszélgetés a másik, hogy könnyítene az ex dolgán, ha tudatná vele, hogy még mindig szenved miatta. Nem szabad ilyenkor beszélni, főleg ha tudja, hogy nincs értelme folytatni. Az a baj, hogy a tudat az ami igaz, a szív meg mást érez, ami nehezíti a dolgot. De a tudatra kell hallgatni és jobb lesz idővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!