Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2,5 év után is rossz érzés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2,5 év után is rossz érzés fog el?

Figyelt kérdés

Ennyi ideje szakítottunk a volt barátnőmmel, pontosabban ő velem. Az egész kapcsolatunk kaotikus volt, úgy éreztem nem igazán akar felvállalni, 6 hónap alatt 2 mozi volt a közös program. Ritkán, hetente 1x, aztán egyre inkább beállt, hogy 10 naponta láttam, akkor is úgy, hogy együtt aludtunk. Történni semmi sem történt, mert már úgy elbizonytalanodtam, hogy nem mertem közeledni, illetve nem volt sok tapasztalatom sem. Aztán kidobott, mondvacsinált indokokra hivatkozva: nem tud most párkapcsolatra koncentrálni, meg kell találnia önmagát mert, elvesztette... Rá három hónapra összejött azza, aki már a kapcsolatunk alatt is írogatott neki.

Tiszta sor mi történt, de hogy lehetek akkora hülye, hogyha eszembe jut valami megmagyarázhatatlan rossz érzés fog el, és úgy érzem, közhellyel élve hogy valami bennem is más lett.

Bocsánat a kérdés hosszúságáért.

2017. szept. 28. 07:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha felteszel valami kérdést is, szívesen válaszolok rá.
2017. szept. 28. 08:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!