Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem múlik el a rossz érzés rólam, hogy nincs velem. Nálatok is így volt?
Figyelt kérdés
Lassan három hete hogy szakított velem a barátom, fél évig tartott. Tudom nem sok idő, de én tényleg igazán szerettem. Végre azt hittem megvan a nagy Ő, főleg hogy előtte évekig olyat szerettem akit nem kellett volna. Aztán hirtelen vége lett, én meg itt vagyok ezzel a nagy szerelemmel és nem tudom megsemmisíteni. Folyton arra gondolok, hogy milyen jól indult, milyen boldog voltam vele, nem segít az se ha arra gondolok valójában miért is nem működött a kapcsolat. Várom hogy teljenek a napok és hogy jöjjön az az érzés hogy már nem érdekel annyira, de semmi. Hiába foglalom le magam, ideig óráig jó, aztán megint jön a rossz. A nagyon nagyon rossz. Veletek is így volt?2016. szept. 3. 17:21
1/5 Szergej55 válasza:
Igen ,az néhány hét alatt sajnos nem is múlik el. Nekem sokszor előjött még hónapok után is úgy, hogy a csajjal bármiféle kapcsolatot kb. 5 hónapig tartottam fenn, járni pedig csak 1 hónapot jártunk. A végén néhány nyaralástól az új élmények hatására aztán elmúltak végre a kellemetlen érzések, de a nagyját addigra le kellett küzdenem.
2/5 anonim válasza:
Ne is várd, hogy el fog múlni 3 hét alatt. Nálam már 3 hónap telt el, és még mindig nem mondanám 100%-ra, hogy elmúlt. De azért fel a fejjel.
3/5 anonim válasza:
Igen elég sz**är érzés.... én enni sem nagyon tudtam sokáig alig volt étvágyam, sokkal többet is cigiztem, azt hittem hamar elmúlik majd de sajnos hónapokba telt...
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Na igen a nem evés, nekem a szakítás utáni napokban állt fent, most meg hirtelen megnőtt az étvágyam, szerintem ez is ennek tudható be, mert ilyen nem szokott nálam előfordulni. De visszafogom magam, elhízni azért nem fogok. Pár hónapig biztos nekem is rossz lesz.
2016. szept. 3. 18:44
5/5 anonim válasza:
Ez sajnos nem az első, mindig azt hiszem, hogy mindig más lesz mindig jobb, hogy ez más, ez egyedi, ilyen nincs még egy.....aztán azt hiszem, hogy soha nem fogok mást megszeretni és rajta sosem leszek túl....de idővel minden elmúlik, minden feledésbe merül és csak egy emlék lesz ami néha nagyon rossz emlék....
Ez mindig kib**aszott szar az első időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!