Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagáltatok volna ilyen viselkedésre?
Szerintem a barátnőd abszolút nem akart semmi komolyat. Hidd el, akivel most van, azzal is ugyanezen forgatókönyv szerint fog zajlani minden, mint veled.
Tudom mit érzel: fájdalom, csalódottság, düh...
Én a helyedben sz.arnék most rá, mindenkinek az fáj legjobban, ha leszarják, ha akar valamit, majd megkeres, te ne fuss utána, ne kövesd el az én hibámat. Ha van facebookod, próbálj meg olyan képeket feltölteni, amin mosolyogsz, jó hangulatban vagy, még jobb ha ráadásul társaságban. Nem baj, ha nem így van valójában, csak csináld. Ne félj, fogja enni a fene és a kíváncsiság, ha ezt látja tőled.
"Ti hogy reagáltatok volna ilyen viselkedésre?"
Nem érdekelt volna ilyen nő már az elejétől fogva, nem hogy még kötődjek is hozzá.....Fölösleges panaszkodni, inkább válogasd meg azt, hogy milyen lányokkal foglalkozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!