Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tapasztaltabb férfiak! Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltabb férfiak! Van különbség (ha igen, mi) egy 18-20, a 23-25 és a 28-30 éves nők között viselkedésre, személyiségre?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy van-e valami általános dolog, amin befolyásol 5-5 év.
2018. jan. 5. 01:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Én 40 éves férfiként írom hogy van különbség nem is kevés!

Beszélgettem szinte mindegyik korosztályal és valóban eltérőek érdeklődésben , témakőrben egyaránt.

Akivel már jobban eltudok beszélgetni az a 30-tól felfelé.

2018. jan. 5. 08:43
 2/5 Diavolino44 ***** válasza:
40%

18-20: fogalma sincs mit akar, tanulasi folyamat, rengetegen allnak sorba, ha parkapcsolatot alakit ki, akkor ott o a fonok, s zsarol es feltekenykedik.

23-25: tul van egy-ket csalodason, a herceg mar csak egy jokepu, de ambiciozus atlag feletti ferfi. ebbe az idoszakban mar korvonalazodik kit is keres, s ez szinte mindig tartos kapcsolat, mivel korulotte is mindenki tartos kapcsolatban van.

28-30: ketyeg az ora, mar az atlagos ferfi is jo, csak lehessen vele beszelgetni, tetteti, hogy minden rendbe, de vegre meg akarja talalni azt akivel csaladot alapithat, aki nem szingli az addigra mar babazik, gyereket nevel. Racionalisabb.

33-35: a ferfi legyen egy fokkal szebb az ordognel, egy atlagos eletvitel, s kozepesen jo kommunikacios kepesseg is boven eleg, s jo lenne ha nem lenne 10 evvel idosebb, de lassan mar az is jo lesz.

Ez az a szint, ahol a noi elvaras kb akkora lesz mint az itteni atlagos fiuke.

Tovabb nem tudom, ahhoz meg fiatal vagyok. Illetve kivetelek vannak szerencsere, minden korosztalyban. Volt olyan parom aki, 18-20 evesen tok normalis volt, de ismerek olyat is aki 28-30 de meg mindig focistakra csorgatja a nyalat, vagy elviselhetetlen a szemelyisege.

2018. jan. 5. 09:27
 3/5 anonim ***** válasza:
2-es. A 30-as korosztaly tekinteteben baromi nagyot tevedsz. A tobbi nagyjabol oke de meg a 30-hoz kozeli sem eli meg mindenki ugy hogy ketyeg az ora. Sőt 30 felett se. Majd meglatod ;)
2018. jan. 5. 10:18
 4/5 Diavolino44 ***** válasza:

Nekem ezek a tapasztalataim, minel idosebb egy no annal inkabb el egy realisabb valosagban. Majd egy ido utan atfordul, a normal allapot egy kapkodassa, s vegul durva megalkuvassa. Ez lehet egy rossz partner, vagy az a teny, hogy inkabb van egyedul, mint sem egy atlag alatti partnerrel, s itt nem kulsosegekrol beszelek, hanem emberi vonasokrol, jellemekrol. Nem mindenkinel ketyeg az ora, de egy no mindig sokkal jobban fugg a tarsadalmi elvarasoktol, mint egy ferfi, s ha az latja, hogy a baratai, mer hazassagban elnek, gyereket nevelnek, akkor nem akar azon kevesek sorsara jutni aki nem kell senkinek. Mig egy ferfi, ha 40 evesen alapit csaladot, a tarsadalomi elvarasok szerint, nem kesett egy percet sem.

Amugy nincs gond a fiatal lanyokkal sem, ha en is uszkaltam volna, annyi idosen a csajszik tengereben, valoszinuleg, valogatok s bunkozok, mert megtehettem volna. Mind ket nem mas idoszakban mas problemaval kuzd.

2018. jan. 5. 11:38
 5/5 anonim ***** válasza:

28-30 évesen már nagyobb valószínűséggel kiteljesedett, kiforrot és letisztult a személyisége. Már van amit elért, tudja, hogy mit akar, megkomolyodott annyira, hogy ne játszmázzon, tudjon értékelni dolgokat és van tartása.

23-25 évesen inkább még a szárnyait bontogatja, de már vannak tervei, esetleg jővőképe.

18-20 évesen még nem tudja, hogy mit szeretne, csak éli az életét.

Ez így van jól, nyilván a rapasztalatok, élmények, élethelyzetek, korábbi pár- és társas kapcsolatok, elért eredmények mind-mind formálják a személyiséget és viselkedést.

Természetesen kivételek mindig vannak, pozitív és negatív is, de ez a jellemző.

2018. jan. 5. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!