Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon hülyén nézne ki ez a magasság különbség?
Ha téged nem zavar és nem fogsz emiatt folyton parázni, akkor hajrá. Engem nem érdekelne a helyedben.
Az, hogy a lányt zavarja-e, majd kiderül, de az mindenképp segít, ha te magad nem csinálsz ügyet belőle.
Az, hogy más mit gondol, szerintem nem fontos, egy gondolatot se pazarolj rá.
Kit érdekel, hogy néz ki? Ha összejön, és se őt, se téged nem zavar, akkor nem kell foglalkozni másokkal.
Azt még, hogy érdemes-e nála próbálkoznod, neked kell eldöntened. Ismeritek egymást? Jóban vagytok? Esetleg érzékelted, hogy érdekelődne irántad? Beszélgess vele, és minden kiderül, ha nem vagy teljesen analfabéta.
Kb. mint a régi viccben "Nagy az én bajom a feleségemmel..." "Miért?" "1 fejjel magasabb tőlem..." "Miért baj az?" "Hát, ha látnád azt a fejet..." (Műröhögés, műtaps, a művicchez).
Ükanyám és ükapám között kb.70 centi magasságkülönbség volt, igaz ükapám javára (210, 140 cm)
Minket nem zavar a javamra lévő 4 centi :)
28n
Talán meg fogsz lepődni, de 20 éves kor fölött egy értelmes felnőtt embert nem 5 centi fogja zavarni (ha pedig mégis zavarja, akkor nem egy értelmes felnőtt emberrel van dolgunk). Nálunk szintén ekkora különbség lett volna a lány javára; úgy indultam a találkozásnak, hogy ha már megbeszéltük, akkor jófejségből elmegyek, de úgyse lesz belőle semmi, mert mindkettőnket frusztrálja majd, hogy alacsonyabb vagyok. A helyzet viszont az, hogy jobban zavarta az utcán szembejövőket, mint minket és a randin nagyszerűen éreztük magunkat. Aztán mondjuk nem lett a dologból semmi, de nem az egyébként fel se tűnő 5 centin múlott, hanem a merőben más életfilozófiánk miatt.
Egyébként egy jó barátomnak volt egy nagyszerű gondolata, amikor megosztottam vele a kételyeimet még randi előtt: "a lányokat zavarja, ha a srác alacsonyabb; a nőket nem".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!