Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj a magasság különbség?
Te vagy a férfiú, nem?
Akkor ugyan miért lenne baj? :D
Én is 190 fölött vagyok valamennyivel, volt barátnőm a 160-at súrolta alulról, és szinte ő szedett fel engem.
Utána mindig mondta hogy mennyire szereti hogy ilyen magas vagyok, csak sokszor izgult hogy nem zavar e engem hogy ő meg ilyen alacsony, sokszor cs.eszegetett azzal, hogy ugye nem a 180 cm-es modell lányokat nézegetem az interneten, vagy ha elment mellettünk egy magas lány, hogy ugye nem nézegettem meg :D
Mindig azzal nyugtattam, hogy az ellentétek vonzzák egymást, meg sokszor szexeltünk úgy hogy felemeltem közben, azt a legjobban pici vékony lányokkal lehet :D
Kit érdekel? :-D 151cm magas vagyok és a legmagasabb pasim 192cm magas volt, nem érdekelt, hogy mások szerint fura-e vagy nem. :-) Aki most a leginkább vonz (és ő sem közömbös irántam), neki a válláig érek.
Nézd meg Bud Spencert és a feleségét, náluk is ez a felállás. :-)
Annyinál még lejjebb is érne.
De amúgy nincs ezzel semmi baj sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!