Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
173 centis férfinak lehet esélye 190-200+ magas nőknél?
Most az emberek ennyire mazochisták lennének, hogy direkt keresik a fájdalmat saját maguknak? Direkt keresik azt, hogy elutasítsák?
Tudod, a fenének lenne kedve egy törpével járni, normális vagy ilyenkor?
Miért nem jó neked a 173 centis és attól alacsonyabb lányok?
De ha élvezed az elutasításokat, akkor ámen. Akár az ereidet is felvághatod, ha fájdalomra vágysz.
Nekem van egy ismerősöm 170 körüli, a felesége meg jó másfél fejjel magasabb nála.
Gyerek is van már kettő, kinézetre helyesek mind a ketten.
Ha Te vagy a "Mikulás", akkor semmi akadálya...
Amúgy próba szerencse.
Én nem igazán találkoztam még 2 m-es nővel.
Ha egy Bernie Ecclestone-hoz hasonló milliárdos fószer, esetleg trendi sztár vagy sármos divatdiktátor vagy, akik általában státuszszimbólumként tartanak maguk mellett egy végtelen hosszú lábú amazont, akkor van esélyed. Erre gondolok:
De van egy olyan érzésem, hogy te közel sem vagy multimilliárdos. Anélkül meg elég nehéz lesz az alacsonyságodat ilyen mértékben kompenzálni.
Más arányokkal álom a magas csaj :D Pl. ha csak egy csombja olyan vastag, mint a derekam (és nem elhízásból), meg természetes mellei egy fél fejet kitesznek... Fák je.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!