Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, ti erre hogy reagáltatok volna?
Figyelt kérdés
Együtt élünk a barátommal. Elmentem bulizni a barátaimmal és ő is a haverjával. Aztán itthon mesélte hogy megpróbált rámászni egy “vörös démon”, szó szerint. Én ezen megsértődtem mert nem hívok én se senkit vörös démonak vagy szőke hercegnek vagy izompacsirtának. Nektek ez hogy esett volna? “Képzeld szívem, egy vörös démon bepróbálkozott nálam”. Nekem nagyon rosszul esett mert már volt félrekacsintás a részéről és nem érti mi a bajom.2018. jan. 13. 23:34
1/5 anonim válasza:
Az ezotéria rovatot a bal oldali menüben találod.
U.I.: rám gyíkemberek próbáltak mászni, de pont kéznél volt a (még!) vissza nem küldött Nemzeti Konzultációs papír, szóval elijesztettem őket.
2/5 anonim válasza:
Rakerdeznek,megbeszelnem vele. Nem csapnek semmmikepp hisztit.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg ez csak egy kis egofényzés volt neki. Akik régóta kapcsolatban vannak, azoknak általában jól esik az, hogy más is felfigyel rájuk nem csak a párjuk (ez persze nem jelent semmit, csak jól esik). Gondolom ő haza ment dagadó mellkassal, hogy valaki bepróbálkozott. Hidd el ez inkább arról szó, hogy "figyelj szívem neked milyen jó pasid van". Nem hiszem, hogy direkt meg akart volna bántani.
Amúgy hidd el addig jó, míg elmond ilyeneket, minthogy titkolnivalója legyen :)
4/5 anonim válasza:
Tény hogy hülyén hangzik, de én inkább elütöttem volna valami szellemirtós poénnal.
5/5 anonim válasza:
Nekem sem esett volna jól,de addig jó,míg ilyesmivel dicsekszik.Akkor aggódj,ha sunnyog.Amúgy meg mondd meg neki,hogy bekaphatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!