Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béna dolog szakítás után egy hosszú levelet írni az exnek? Az el nem mondott, félreértett érzésekről.
Írd ki magadból a fájdalmat, de ne küld el. Írj ki minden sérelmet ami történt a kapcsolatban, így végig tudod vezetni mért alakult így.
Sajnálom. :(
Hasonló cipőben.
Én is írok egy ilyet. De csak magamnak.Most még katyvasz a vége, hogy rá jöjjek a hibáimra szükséges magamba néznem.
Én azt gondolom erről, levelet írni nem célszerű.
DE, ha valamelyest jó viszonyban maradtatok, ill. ő is nyitott rá, üljetek le egy baráti beszélgetésre és pozitív hangnemben, őszintén beszéljétek meg ezeket.
Sokkal jobb az hogy ha elmondod a fájdalmaidat (azokat is amiket anno nem), ő tud is rá reagálni, ezáltal te is fejlődhetsz, segíthet felismerni a te hibáidat, megérteni sok mindent.
Tudom, voltam ilyen helyzetben. Hosszú kapcsolat után szakítás, hónapokig vergődtem, nem értettem dolgokat, hogy mi miért volt, miért jutottunk idáig.
Aztán egyszer leültünk, vagy 5 órán keresztül beszélgettünk, és mindketten gazdagabbak lettünk ettől a beszélgetéstől, megértettünk a másikból (és magunkból) sok dolgot, amit előtte nem.
Ezt egy egyoldalú kommunikációval nem fogod elérni.
Persze az is működhet amit írtak, írd le de ne add oda.
De ettől te még sokat nem fogsz okulni, felismerni magadban dolgokat...
41f
"mindketten gazdagabbak lettünk ettől a beszélgetéstől, megértettünk a másikból (és magunkból) sok dolgot, amit előtte nem. "
12-es vagyok ismét,
azt még hozzáteszem, az 5 órás beszélgetés után mindketten azzal a megállapítással álltunk fel, hogy most ismertük meg egymást igazán. Előtte 7 év alatt nem ismertünk meg egymásból annyi mindent mint szakításunk után hónapokkal, 5 óra alatt.
Ez megdöbbentő, de egyben szomorú is.
Mert ráadásul ezek a felismerések, nem is negatívak voltak, inkább a kölcsönös megértéshez vezettek.
Szóval ha van rá módotok, javaslom ezt a módszert próbáljátok ki.
Nem béna, ha jól van megfogalmazva és nem őt hibáztatod és nem bűntudat alatt akarod tartani, hanem emberi és mindkettők számára méltóságot meghagyó módon közlöd a szomorúságodat.
Ilyen a nemes és egyben a nehéz helyzetekben is győztes magatartás.
Azt hiszem teljesen fölösleges!
A levéltől függően, vagy törli, vagy olvasatlanul széttépi.
Emberi tartás!!! Lépj túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!