Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás utáni haragot hogy lehet kezelni? (hosszú)
Egy hónapja szakítottunk volt barátommal. Majdnem 5 évig tartott a kapcsolat, és együtt éltünk ebből 2 és fél évet.
A szakítás után erőltette a barátság témát, én kicsit vonakodtam tőle eleinte, de sajnos egyre inkább beleéltem magam, hogy meg tudjuk beszélni a problémákat és tudunk barátként viselkedni egymással a visszajelzései alapján. Nem akartam újra összejönni vele, mivel az évek alatt én tepertem utána, tartottam fenn a kapcsolatunkat, ezt belátta ő is a végén. Ebbe végül egyre inkább beleroskadtam lelkileg idővel, rengeteg visszautasítás, gyerekes viselkedés, elhidegülés, elhanyagolás. Az, hogy lenézett, mint nőt, hogy mennyire kimutatta, hogy elmúlt a szerelme felém. Megunt.
Egy picit összezördültünk facebookon, aminek a vége az lett, hogy letiltott két hete.
Nem hiányzik egy percig sem, hiszen tudom és tudja ő is, hogy kihasznált, főként érzelmileg.
Nem tudom túltenni magam rajta. Mérhetetlen csalódottságot és haragot érzek iránta. Bánom azt a rengeteg elvesztegetett időt és energiát, amit rá pazaroltam és ez dühít fel a legjobban. Különösen, hogy ezekre csak a letiltás után jöttem rá. Igyekszem elterelni a figyelmem, közösségbe járni, edzeni, bringázni stb mégsem tudok feloldódni.
Így két hét után már nagyon kikészít, hogy nem tudom alább adni ezt a lelkiállapotom. Mintha szorongatnák a torkomat és mellkasomat, aludni sem tudok rendesen miatta. Nem vagyok olyan, hogy egyből szaladjak más karjaiba, más pasira se nagyon tudok ránézni most.
Szerintetek mitől lenne jobb?
24/L
5 éves kapcsolat után nincs azon semmi csodálkozni való, ha pár hétig meg vagy zuhanva.
Idővel jobb lesz, mert tényleg jobb lesz, megnyugszol majd, jobb, hogy letiltott, mert ha folyamatos a kontakt, akkor mindig feltépődnek a sebek, akkor pedig sokkal szenvedősebb mindezt kiheverni.
Ha a múltat úgysem tudod megváltoztatni, akkor miért rágódsz még rajta?
Inkább tekints a jelenbe, vagy kicsit előbbre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!