Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újabb szakítás. Hogy mondjam el a kisfiamnak?
21#-es, én is, dettó ugyanez! már két kezemen tudom megszámolni hány ment tönkre..
Előttem írók mindent elmondtak...de : "rossz hatással voltunk egymásra" ez csak most derült ki?? ugye nem vagy több 25 évesnél? Miből gondolod hogy ha egy férfi nem szeret értéktelen leszel, butaság!!! A kisfiad szeret/ne/ ha vele foglalkoznál annyit mint ezekkel a phaszokkal /már elnézést/.. majd eljön egy olyan akinek kellesz én a helyedben legalább most felhagynék kis időre ezzel!
Imádta a harmadikat és rossz hatással voltatok egymásra ez a kettő azért elég kemény... mi történt?..
Lehet bevonzod a hülyéket te is ismerek ilyen nőt /saját magam/ hagyd a fenébe éld az életed, örülj hogy van egy kisfiad tudod milyen hamar felnő???
És ne két-három hónap után cuccolj össze valakivel..olyat keress akivel barátok tudnátok lenni ne fedezőcsődört, érted ugye?
Nem olvastam el a hsz-ez, de 1-3 hónapos kapcsolatot miért viszel haza egy 4,5 éves gyereknek, főleg úgy, hogy már ott vannak cuccai? Rögtön oda is költözött?
Ha ilyen helyzetbe kerülnék tuti nem mutatnám be a gyerekemnek az illetőt, csak akkor, ha teljesen stabil a kapcsolat. Időben nem tudom, de valahogy fél-1 év közé tenném szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!