Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Újabb szakítás. Hogy mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újabb szakítás. Hogy mondjam el a kisfiamnak?

Figyelt kérdés
Egyedül nevelem a fiam, 4,5 éves. Az apja nincs az életünkben már 3 éve. Én próbálok új kapcsolatot kialakítani, de valahogy nem megy, mindegyik partnerrel van valami gond. Idén már 3 szakításom volt, egy januárban (fél év után - nem voltam szerelmes), egy áprilisban (1 hónap után - nem volt belém szerelmes) és egy most (3 hónap után - rossz hatással voltunk egymásra). A gyerkőc mindhárom férfihoz ragaszkodott, mindegyiküket megkedvelte, és az első kettő nagyon hiányzott neki, miután nem jöttek többször hozzánk, nem értette, hogy mi történt. Most a harmadikat különösen imádta, vele még friss a szakítás, ma fogja elvinni a cuccait. Hogy mondjam el a fiamnak, hogy ő sem fog többször jönni, nem fognak együtt játszani, nem megyünk a szüleihez, nem ülünk többet az autójában? Akkora csődtömegnek érzem magam... Nekem egyszerűen nem akar ez összejönni. Alig tudom magamat tartani, és most még a gyerkőcnek is magyarázkodhatok... Ilyenkor nem csak velem szakítanak, hanem vele is, pedig ő nem tehet semmiről.
2017. nov. 30. 13:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
81%
És ilyen mentális állapotban nevelnek emberek gyereket. Bszhatod a gyereked nagybetűs írását, ha közben lelki roncsot csinálsz belőle, mert minden szembejövőnek szétteszed a lábad, ráadásul a 4 és fél éves gyerek szeme előtt éled ezt meg. Jó úton haladsz afelé, hogy a gyereked felnőttkorában mentális beteg legyen. Ügyes vagy.
2017. dec. 1. 09:41
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen jogod van a boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolathoz végre, de nem ilyen áron. Iszonyatos károkat okozol evvel a gyerekenek, ráadásul evvel a "hogy mondjam el, hogy nem ülünk az autójába, nem megyünk a szüleihez?" típusú hozzáállással kizárólag azt adod át közvetetten neki is, hogy ő senkinek se kell. Hogy őt is elhagyják, hogy nem elég jó. Komolyan ezt akarod a gyerekednek? Miért kondicionálod már ilyen kicsiként arra, hogy értéktelennek érezze magát? Mert azt teszed, a gyerekek minden szeretett személy elvesztését, akihez kötődnek, kudarcként élik meg és gyakran magukat vádolják, hogy bennük van a hiba. Térj észhez könyörgöm! Értem én, hogy szertnél egy társat, de a nagy igyekezetben tönkre teszed az gyereked, nincs az a férfi a világon, aki megérne ennyit. Menj szakemberhez és dolgozzatok együtt azon, hogy magadat se gondold többé értéktelennek és kilépj a társfüggésből is végre. Más anyák is megoldják, jómagam is kétgyerekes anyaként kezdtem anno új életet, segítség nélkül, a gyerekeim mégis egyedül és kizárólag avval a férfival találkoztak, aki most már a férjem, pedig nem jött ő sem egyből szembe az utcán, hosszú évekig neveltem egyedül őket, randiztam és próbálkoztam előtte is eleget. Lehet fizetni bébiszittert, ha nem telik rá, akkor meg felhagyni evvel az ámokfutással, mert egy életre megnyomorítod azt a gyereket és egyedül te vagy az, akire számíthat, aki ott van vele, ne kárhoztasd arra, hogy a te kudarcaidat veled együtt ő is átélje és elszenvedje. Keresheted a boldogságot, de anyaként elsősorban mégiscsak az Övéért vagy felelős, ha áldozatokat is kell hoznod érte, igen, avval jár. Nem kell mártírt csinálni magadból, de szervezd úgy a jövőben a próbálkozásaidat, hogy a gyereket kihagyod belőle és nem csinálsz átmenetei szállást szingli pasik számára az otthonotokból. Hidd el, megéri azt a pár ezrest a bébiszitter alkalmanként és kollegák, barátnők is vannak. Tedd rendbe magadat elsőként és hagyj fel pár hónapra az ismerkedéssel és legfőképp ne áldozd fel a fiadat a kétségbeesett párkeresési próbálkozásaid oltárán, most alakul az a kisember, a kezedben a jövője. Elmondani pedig tényszerűen, röviden kell neki, nem túldramatizálva a dolgot, ne érezze, hogy hatalmas veszteség érte és azt is megígérheted neki, hogy csodálatos hónapokat fogtok a jövőben kettesben eltölteni, tudja, érezze, hogy ő a legfontosabb személy neked az egész világon! Hiszen így is van, nem igaz?
2017. dec. 1. 12:31
 33/35 anonim ***** válasza:

21#-es, én is, dettó ugyanez! már két kezemen tudom megszámolni hány ment tönkre..

Előttem írók mindent elmondtak...de : "rossz hatással voltunk egymásra" ez csak most derült ki?? ugye nem vagy több 25 évesnél? Miből gondolod hogy ha egy férfi nem szeret értéktelen leszel, butaság!!! A kisfiad szeret/ne/ ha vele foglalkoznál annyit mint ezekkel a phaszokkal /már elnézést/.. majd eljön egy olyan akinek kellesz én a helyedben legalább most felhagynék kis időre ezzel!

Imádta a harmadikat és rossz hatással voltatok egymásra ez a kettő azért elég kemény... mi történt?..

Lehet bevonzod a hülyéket te is ismerek ilyen nőt /saját magam/ hagyd a fenébe éld az életed, örülj hogy van egy kisfiad tudod milyen hamar felnő???

És ne két-három hónap után cuccolj össze valakivel..olyat keress akivel barátok tudnátok lenni ne fedezőcsődört, érted ugye?

2017. dec. 1. 14:28
 34/35 anonim ***** válasza:
értem, hogy gyerekkel, egyedül nehéz.. de akkor se kellen ilyen gyorsan bevonni a kicsit a viharos szexuális életedbe.
2017. dec. 2. 23:21
 35/35 anonim ***** válasza:

Nem olvastam el a hsz-ez, de 1-3 hónapos kapcsolatot miért viszel haza egy 4,5 éves gyereknek, főleg úgy, hogy már ott vannak cuccai? Rögtön oda is költözött?

Ha ilyen helyzetbe kerülnék tuti nem mutatnám be a gyerekemnek az illetőt, csak akkor, ha teljesen stabil a kapcsolat. Időben nem tudom, de valahogy fél-1 év közé tenném szerintem..

2017. dec. 4. 13:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!