Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
Sziasztok.
34 èves vagyok. 3 gyerekkel. 8 hónapja megismerkedtem valakivel,rèszemről csak barátnak gondoltam. Minèl több időt töltöttünk együtt,annál inkább tudatosult bennem,hogy beleszerettem. Ő már hamarabb èrezte a szerelmet,mint èn. Fantasztikus időket èltünk meg. Hihetetlen figyelmes,gondoskodó szemèly. Ő 40 èves ès nincs gyereke. Nem azèrt,mert nem szeretne,csak az előző kapcsolata 12 èvig tartott ès így alakult. A lènyeg,hogy a gyerekeimmel nem tud mit kezdeni. Lènyegèben èn úgy látom,hogy fèl tőlük,fèl a felelőssègtől. Nem is tagadja. Egy ideje napi tèma ez nálunk. De nem tudunk mit kezdeni vele. Úgy döntött,hogy legyen vège,mert nem szeretne ezzel további fájdalmakat okozni nekem. Nagyon szeret ő is. Mind ketten szenvedünk,mint a kutya.
Szeretnèm,ha segítenètek nekem,hogyan tegyem túl ezen magam. Majd meghalok a fájdalomtól. Megállás nèlkül csak sírok ès nem bírom abbahagyni.
Sajnálom, mert átérzem, 3 gyerek mellett párt találni kb. lehetetlen küldetés kategória...
Hogyan viselkedik a gyerekekkel? Távolságtartó velük? Úgymond mennyire robbantak be a gyerekek az életébe? Fokozatosan ismerkedett velük, vagy amolyan "bumm ott álltál, itt a három gyerek, kezdjen valamit a szituációval"?
Milyen idősek a gyerekek? Lehet a nagyobbakkal tudna mit kezdeni, csak még túl kicsik?
Bár az a gond, ha elképzelem, hogy pl lenne sajátotok, attól tartanék, hogy akkor meg azért ijedne meg és az meg szerintem még nagyobb baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!