Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam rajta?
Vonzódtunk egymással egy sráchoz, így kezdődött. Udvarolt, nagyon sokat beszélgettünk, végül is eljutottunk a csókig. Soha senkivel nem volt még ilyen jó csókolózni. Azt hiszem, belészerettem. Az is biztos, hogy a srácnak tetszem.
De neki van barátnője. És őt szereti. Engem is szeret, de a barátnőjét választotta. Néha még beszélünk semleges témákról. Én meg egyre csúszom lejjebb, úgy érzem. Szomorú vagyok, hogy elengedtem magam, és szerelmes lettem belé.
Hogyan tegyem túl magam rajta? Próbáljam meg mindig lekötni a figyelmemet valamivel, hogy ne gondoljak rá? Mindenről ő jut az eszembe.
Én 22 vagyok, ő 23 éves.
Nagyon aranyosan vagytok, köszönöm a választ!
Szerencsére nem lakunk közel egymáshoz, és nem is tanulunk egy helyen, úgyhogy nem fogom sokszor látni.
És amúgy inkább az esik nehezemre, hogy ezt a hülye szerelem érzést elfelejtsem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!