Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam rajta?

Figyelt kérdés
ismerkedtem egy fiúval. Heteken keresztül csak beszélgettünk. Az első perctől fogva megértettük egymást azt éreztem hogy végre megtaláltam azt az embert akivel igazán boldog lehetek. Miután összejöttünk pár hétre rá dobott. Jött a szokásos duma hogy nem velem van a baj hanem vele. Nem áll készen egy kapcsolatra. Míg együtt voltunk én nagyon megszerettem, beleéltem magam az egészbe. Ennek már 3hete. Azóta egész nap rajta kattogok. Sírok és stresszelek. Nem akarok már szenvedni túl akarok rajta lépni de nem megy. Egyszer megkeresett de elküldtem. Nagyon megbántott. 21/L
2017. máj. 2. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen bunkó volt, akkor realizáld, hogy egy büdös paraszt, és valójában nem is kell neked.

Mondd ki hangosan, hogy dühös vagy rá, mert elcse szte

itt, és itt. Mert hibázott, mert igazából nem olyan jó, mint aminek hitted. Azért vagy elkeseredett, mert csalódtál benne, de nem akarod beismerni, hogy nem is olyan jó, mint ahogy te gondoltad.

Be kell ismerned, hogy egy nyomorult, és dühös lehetsz rá, és jobb lesz.

A tagadásból át kell lépned a düh és harag szakaszába.

2017. máj. 2. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
A kérdés,hogy lefeküdtél-e vele?Ha volt szex,rájöhetsz,mire ment ki a játék.Ha nem,akkor talán igazat mond,nem biztos,hogy bunkó paraszt,csak megismert,és rájött,hogy nem te vagy az,akire szüksége van.Ettől ő nem feltétlenül lesz rosszabb ember,vagy te jobb.
2017. máj. 2. 20:05
 3/6 anonim ***** válasza:
hat nekem volt ijenes mentem mindig tenni magam tetszeni akartam es akkor buliban is mentem de haverrjanak jottem be aztan meg ott sirt hogy velle vok nekem meg jo elegtetel volt hogy sirni lattom aztan haverjaval is szakitotam mert nmem tecet
2017. máj. 2. 20:31
 4/6 anonim ***** válasza:
51%

65%-os, ki hatytad hoty koszhelo

a vegerrol

2017. máj. 2. 22:07
 5/6 anonim ***** válasza:
mit koszhelo hagyad mar ez diszlekszia es en a kerdesre valaszoltam nem ijen beszolast irtam azt csa
2017. máj. 2. 22:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanezt érzem. Ma dobott ki telefonon, épp úton voltam, mit ne mondjak nem sokon múlt h a tömött villamoson nem csordult ki a könnyem. És hajthatatlan volt, ott és akkor akarta megbeszélni, 3 percben.

Vissza ne engedd az életedbe. Aki egyszer megteszi, máskor is megfogja.Mondjuk a te esetedben legalább volt benn annyi gerinc, hogy a szemedbe mondta, persze a kamu dumát.Hiteltelen, gerinctelen az ilyen.

2017. máj. 7. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!