Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tegyem túl magam azon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tegyem túl magam azon, hogy lecserélt egy ilyen nőre?

Figyelt kérdés

Az exem abszinens alkoholista.

Két éve ismerkedtünk meg terápián (bátyámat kísértem, akivel jóban lettek)

Végig mellette álltam, erre szakított velem, mondván, hogy ő még mindig az exét szereti, aki szakított vele, mert alkesz, és nem akarja, hogy a gyerekének iszákos nevelőapja legyen.

Rákerestem a nőre és csalódás. Erős csípője van, pocakja, a szemfoga elcsavarodott, karikás szemű, és ahhoz képest, hogy 28 éves, erősen ráncosodik.

Amúgyis fáj a szakítás, mert én vele terveztem a jövőmet, és akkor még lecserél egy ilyenre.

2017. júl. 14. 16:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%

"Erős csípője van, pocakja, a szemfoga elcsavarodott, karikás szemű, és ahhoz képest, hogy 28 éves, erősen ráncosodik."

Látom az sértett egód dolgozik, hogy itt sértegeted és leszólod a csajt.

Attól, hogy te valamit nem tartasz szépnek, még a másik szemében lehet az szép!

Minek kezdtél egy ilyen emberrel? Nem találtál normális srácot? Most pedig sírsz, hogy szakított veled.

Zárd le a múltat és kezd új életet mással. Fogadd el a másik döntését!

2017. júl. 14. 16:52
 2/11 anonim ***** válasza:
86%

Ezekszerint az a nô valamit mégis jobban tud mint Te.

n25

2017. júl. 14. 16:54
 3/11 A kérdező kommentje:

Milyen emberrel? Három éve egy kortyot se iszik, és még szájvízből is alkoholmenteset használ...

Ráadásul bátyám is előadta, hogy értsem meg, neki az a nő az igazi, ő vele tervezett, csak elrontotta anno, és hogy most talán lesz esélyük boldognak lenni.

Frenetikus érzés ezt a saját testvéredtől megkapni...

2017. júl. 14. 16:56
 4/11 anonim ***** válasza:
88%

Erősen hajaz erre a kérdésre ahol jót nevettem a válaszokon :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..

Viccet félretéve úgy látom felnőtt vagy már szóval elfpgadhatnád hogy nem minden a külső. Biztos oka van amiért exed kötődik hozzá, nem kell a másikat azért ócsárolni mert valamiben jobb Nálad.

2017. júl. 14. 16:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

én egy kicsit megértem a kérdezőt. Most ment két éve a levesbe, gondolom már volt egy rakás terv, talán együtt is éltek, erre jön egy "bocsi, mégse".

Persze egy szakítástól nem dől össze a világ, csak olyan érzés...

Fel a fejjel!

2017. júl. 14. 17:04
 6/11 anonim ***** válasza:
88%

utóirat

A karikás szemű, lógóhasú anyukát kicsit magamravettem...

26N

2017. júl. 14. 17:06
 7/11 anonim ***** válasza:
85%

De legalább a testvéred jobban látja az adott helyzetet mint te, akin még mindig rajta van a rózsaszín köd, és nem látja / nem akarja látni a valóságot!

"Milyen emberrel?"

Egyáltalán nem kellett volna annak idején egy alkoholistával összejönnöd, még akkor se, ha akkor már elvonóra járt.

Plusz annak idején mennyire tudtad, hogy túl van egyáltaln az exén? Szerintem semennyire.

Ez a pasi soha nem volt túl az exén, téged pedig csak kihasznált, néhány örömforrás erejéig, hogy az önbizalma egyenesbe lendüljön.

2017. júl. 14. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Most stílszerűen azt mondhatnám, igyál rá egyet.

Én a helyedben örülnék, h szabadultam tőle. Inkább most derüljön ki, h nem Téged akar, ne 3 közös gyerek után.

Te valamit nagyon tudsz, ha sikerült egy alkeszt szárazra szeretned. Úristen, mit csinálnál egy átlag pasasból, Supermant!?

Viszont egyúttal nézz körül, van-e ezen a 2 emberen kívül más alkesz is a közelben...? Ha mondjuk (nem feltételezem, nem bántani akarlak) Édesapád is az, akkor javaslom Eric Berne: Emberi játszmák c. könyvét elolvasni. Ha a mártír vagy a megmentő c. szerepeknél magadra ismersz, az nem lenne csoda.

Ha így folytatod, fogsz te még magad mellé igazi masszív alkeszt találnod, akit sikerül majd megmentened (vagy nem). Úgyhogy vigyázz a párválasztással.

2017. júl. 14. 19:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Azzal egy centit nem vagy előrébb,hogy a másik nőre köpködsz.Azzal sem,ha alkoholistákkal meg egyéb szenvedélybeteg emberkékkel kínlódsz.Azzal leszel beljebb,ha kibékülsz a helyzettel,mert vàltoztatni nem tudsz rajta,de valószínűleg nem is kell.Meg persze önmagaddal elsősorban.
2017. júl. 14. 19:55
 10/11 anonim ***** válasza:

Sajnálom, hogy szakított veled, és biztosan nagyon fáj, de ez még nem kifogás arra, hogy bárkit is bánts a külseje miatt. Lehet, hogy iránta olyat tudott érezni, amit irántad soha sem. Egyrészt a külső nem minden, másrészt valamit biztos tud a csaj. :") Az én hasam sem lapos, szóval neked én is csalódás lennék külsőre (mondták is, hogy soha sem lesz senkim :DDD), most mégis boldog kapcsolatban élek már 2 éve.

Van ilyen.

21/L

2017. júl. 14. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!