Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tegyem magam túl a szakításon?
Már fél éve szakított velem a pasim. Igaz, csak 3,5 hóbapot voltunk együtt, de màr az elején nagy volt a szerelem. Csakhogy neki, mikor öszejöttünk, volt egy 2 éves kapcsolata, akivel együtt is élt. Türelmesen vártam, amíg a csaj elköltözik. Miután elhagyta a párom és egy idő után el is költözőtt tőle a lány, nagyon örültem neki. De továbbra is tartották a kapcsolatot. Engem ez zavart, de nem szóltam érte. Mivel egy helyen dolgoznak, így amúgy is elkerülhetetlen volt. Egyszercsak visszaköltözött az exe, mondvàn, hogy kirakták au albérletből és nem tud hova menni és egy ideig ott lesz. Engem ez nagyon bàntott és rosszul esett, hogy meg sem kérdezte róla a véleményemet vagy legalább megbeszèlte volna velem, hanem csak kijelentette, hogy ez lesz. Én nekem meg ez nem tetszett és kicsit kiakadtam, bevallom. De nem kiabáltam, csak elmondtam a véleményemet. Attól féltem, hogy majd bepróbálkozik nala a csaj. Ezt meg is mondtam az exemnek. Ő azt mondta, hogy miért nem vagyok megértő és miért vádaskodom meg miért kérem számon. Holott csak rosszul esett ez az egész, főleg az, hogy ő meghozta ezt a döntést, amibe nem volt beleszólásom. Mèg azt is mondta, hogy nem is volt muszaj ezt elmondania, ki találhatott volna valamit. Azzal is jött, hogy miért kötekedem és miért keresem s konfliktust. Kereste a fene. De ha valami zavar, annak hangot adok és sosem kiabáltam vele. De miutàn ezt megbeszéltük. Nem is mehettem fel hozzá, mert hogy a csaj ott volt. De akkor már nem szóltam semmit. De abban az egy hétben elhidegült tőlem. Többször kérdeztem, hogy mi a baj. Mondta, hogy semmi. Csak rossz napja van meg ilyenek. Aztán nagy nehezen sikerült belőle kihúznom, hogy az akkori beszèlgetèsünk a baj. De aztán terelte a témat, nem akart róla beszélni. Aztàb pàr nap múlva szakított velem. Szerinte nem illettünk össze. Teljesen különbözünk meg, hogy bizalmatlan voltam stb. Vègülis csak engem hozott ki hibásnak. Fél év utàn is ezen rágódom, hogy mi lett volna ha akkor csak annyit mondok neki, hogy rendben van. Nem baj, hogy visszaköltözik. Várok, mert szeretlek. Nem tudom magam túl tenni rajta. Nem találok hozzá hasonlót. Hogy felejthetném el? Van tippetek? Szerintetek tényleg csak én voltam a hibás?
25 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!