Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam a szakításon? Mikor fog elmúlni a fájdalom?
7 év után szakított velem a barátom, ő volt az első szerelmem, együtt is laktunk. Azt mondta, hogy már nem érzi azt, amit régen, már csak megszokásból volt velem és egyedül akar lenni.
Ez egy hónapja történt, azóta nagyon szenvedek, mert még szeretem, úgy érzem magam, mint egy rémálomban, amiből nem tudok felébredni...
Ráadásul megtudtam, hogy több lánnyal ismerkedik, sajnos nagyon kisvárosban élünk és nagyon szenvedek, amikor meglátom, netán azt, hogy egy másik lánnyal beszélget... Nemrég pedig elcsattant közöttünk több csók is, kívánt engem, de én visszautasítottam, mert féltem, hogy csak a szex miatt csinálja... Akkor bocsánatot kért, és hogy ő is össze van zavarodva, de nem akar kapcsolatot...
Próbálok ismerkedni más pasikkal, de senki sem fog meg, próbálok beszélgetni, de egyszerűen nem érdekelnek, nem akarok senkit, már rosszul vagyok a sablon dumáktól is...
Mit csináljak, hogyan legyek túl rajta?
Megértelek és nagyon sajnálom ami történt. Csak azt tudom mondani, mint az előttem szóló, hogy próbáld meg lekötni maga vmivel. Új hobbi, sport, barátok, könyvek. Idővel jobb lesz, jobban leszel, bár tudom, hogy ezt könnyű mondani.
Még vmi: jól tetted, hogy visszautasítottad.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!