Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem túl magam azon, hogy lecserélt egy ilyen nőre?
Az exem abszinens alkoholista.
Két éve ismerkedtünk meg terápián (bátyámat kísértem, akivel jóban lettek)
Végig mellette álltam, erre szakított velem, mondván, hogy ő még mindig az exét szereti, aki szakított vele, mert alkesz, és nem akarja, hogy a gyerekének iszákos nevelőapja legyen.
Rákerestem a nőre és csalódás. Erős csípője van, pocakja, a szemfoga elcsavarodott, karikás szemű, és ahhoz képest, hogy 28 éves, erősen ráncosodik.
Amúgyis fáj a szakítás, mert én vele terveztem a jövőmet, és akkor még lecserél egy ilyenre.
Mesélek valamit. Régen történt, még az átkosban. A feleségemmel valóban a 0-ról kezdtük, még a két mélytányérunkat is a kórház étkezőjéből kölcsönöztük. Nem számított, mert fiatalok voltunk, tele tetterővel, ambícióval, derűlátással. Másod- és harmadállást vállaltam, hétvégén pedig kőműves mellé jártam segédmunkásnak. Lassan gyarapodtunk, de boldogok voltunk, hiszen minden egyes kis tárgy megszerzése nagy örömet jelentett nekünk. Aztán egyszer csak beütött a krach, a feleségem bejelentette, hogy elhagy. Nem értettem a dolgot. A fickó sem végzettség, sem intelligencia, de még a külseje terén sem versenyezhetett velem. Tipródtam, mi a fenét tud adni, amit én nem? Aztán megtudtam: időt. Időt és magát. A feleségem mellettem nem tudta magát nőnek érezni, hisz sohasem voltam otthon. Ha mégis, akkor meg nem voltam jó semmire. Nem tudtam boldoggá tenni őt.
Néha ilyen banális apróságokon csúszik el egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!