Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elmúlt a szerelem, a rózsaszín köd, akkor szakítani kell?
Férfi vagy, ugye?
Miért lenne nehezebb 25 felett, a többségnek azért nincs a homlokára írva a kora. 30 felett már talán, de ott is sok mindenen múlik.
Mi az, hogy "éli ki"? Nem mindenkinek van igénye kiélni magát, és nem mindenkinek ugyanazt jelenti a "kiélni".
Illetve a 18-25-öt én nagyon nem tenném egy csoportba szellemi érettség terén.
És nem, nem kell szakítani? Miért kéne?
Majd 50-60 évesen is újat keres, mert elmúlt a szerelem?
Jó esetben nem a rózsaszín köd tartja össze a párt, a szerelem átalakul szeretetté, kötődéssé, jó esetben el sem múlik teljesen.
#1 igen , férfi vagyok. Előre leszögenzém hogy nem provokatív, nőgyűlölő kérdést akartam megfogalmazni. A kérdésem csupán annyi lenne, hogy mennyire gyakori hogy egy nő azért szakít, mert mondjuk még fiatal, és másokat is kiszeretne próbálni, de a kapcsolatban alapjáraton nincs gond, csak annyi, hogy elmúlt a rózsaszín köd.
A 25 felett már nehezebb dolgot csak arra értettem, hogy egy nőnek ketyeg a biológiai órája, és azért ha normálisan megakar ismerni valakit ( és ellenőrizni, hogy alkalmas és életre szóló kapcsolatra ) ahhoz kell egy pár év, aztán lehet hogy nem.jon össze, szóval 25 után már gondolom komolyodnak, ha szeretnenek családot.
Ez szépen hangzik, magam is támogatom az ideológiát, ami az első 3 válaszban volt.
De akkor vázolom az élet mit ad eléd így, barátként szeretve a párod néha egy kis szexel:
- kevés vonzalom, ritkuló szex
- jön időnként(!) valaki, aki iránt meg erős a vonzalom
- jön valaki, akibe közben meg beleszeretsz
- az utóbbi 2 személyes lehet különálló is ( velem megesett már)
Egyébként működik ez, de csak akkor, ha a fenti helyzeteket el tudod fogadni ( mert lesznek bizony ilyenek, többször is), és biztosnak kell lenned benne, hogy
-nem hiba, hogy együtt maradsz vele,
- és ellen tudsz állni a kísértésnek: akár érzelmi, akár szexuálisan vonz majd valaki.
Szóval tök jó dolog elméletben, de mindenkinek tudnia kell(ene), hogy mikor marad benne nagyobb hiányérzet belül: ha a fentiek miatt együtt maradnak, vagy a fenitek miatt különválnak..
Érdekes módon, nekem erre itt azt szokták írni a legtöbben, hogy így ne házasodjak és menjek bele a gyerekvállalásba, mert ez megalkuvás és meg fogom bánni..
26N
Utolsó vagyok:
Egyébként ne hidd, hogy egy férfinak hasonló kétségekkel könnyebb lenne.
A női oldalról igaz, amit leírsz, férfi oldalról pedig volt szerencsém 1-2 olyan történetbe belefutni, hogy fiatalon ezek ellenére együtt maradtak, majd a vége az egésznek az volt, hogy évekkel később mégis visszaköszönt, hogy ő most kiélné magát, mást akar.
Kisgyerekkel volt válás 2 ilyen szituáció miatt..
Nem sokkal jobb ez sem..
Ennyi butasagot irni. :(
5 ev utan is elso gondolatom a parom reggel, mindent vele osztok meg eloszor, megorulok erte, rajongok erte, szexinek es jo pasinak tartom. Ha elvalunk, megorulok a hianyatol, minden pillanatban a karjaiban lennek, vagyom a csokjaira, hogy akar csak hozza erhessek. Es nem egyoldalu a dolog.
Ezt erzem az elso perctol mostanaig.
Aki ugy veli elmulik a szerelem x ido utan, tul sok noklapjat meg cosmopitant olvasott!
Nem szabad hagyni elmulni! Igenis tenni kell ezert az erzesert, nem szabad bele torodni, hogy na te most foglalt vagy, lazithatsz, ugyis melletted maradnak.
Mindig meg kell hoditani a parod!
21L / 22F
a 21 eves megmondta a tutit, holgyeim es uraim.
(ironia)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!